Feestdagen voor de deur: hét cadeau om je geliefde mee te verrassen!

De feestdagen staan weer voor de deur! Een van onze favoriete periodes in het jaar, maar wat schenk je je geliefde? Wij weten het ideale cadeau om je geliefde mee te verrassen!

De beste cadeaus tijdens de feestdagen voldoen aan de volgende 6 eisen:

1). Hip

Als er iets hip en trendy is, dan is het wel de mobiele telefoon. Wie heeft er tegenwoordig nu geen smartphone? Zelfs je opa die al sinds het jaar 2000 zwoor bij zijn Nokia 3310 is inmiddels overgestapt. Bij zo’n trendy en modern apparaat hoort ook een trendy telefoonhoesje. Voor jou dus het ideale cadeau om te geven tijdens de feestdagen.

2). Nuttig

Veel cadeaus tijdens de feestdagen worden later stiekem weggegooid. Jij zit toch ook niet te wachten op dat goedkope luchtje of dat boek uit de aanbiedingenbak? Het liefst geef je daarom een cadeau waar iemand echt iets aan heeft en dagelijks gebruikt.

Een telefoonhoesje is een van de meest nuttige cadeaus die je kunt geven. Een hoesje beschermt de dure smartphone van je geliefde en bevat handige extra’s zoals vakjes voor pasjes of briefgeld. Het is het enige cadeau dat je geliefde elke dag opnieuw urenlang in handen heeft.

3). Origineel

Een origineel cadeau vinden tijdens de feestdagen is altijd weer een uitdaging. Met een telefoonhoesje van B2C Telecom win jij de originaliteitsprijs, want je kunt het helemaal zelf ontwerpen. Met onze Phone Case Designer maak jij in 3 minuten een uniek telefoonhoesje met daarop je favoriete foto’s, afbeeldingen, teksten, clipart, special FX en patronen. Origineler wordt het niet!

4). Leuk

Een cadeau moet een glimlach op iemands gezicht toveren. En natuurlijk zeker op dat van je geliefde. Iets wat een nieuw paar sokken niet voor elkaar krijgt, maar een telefoonhoesje dat bedrukt is in iemands favoriete thema of met een foto van een bijzondere herinnering wel. Kun jij ook niet wachten om het gezicht te zien van je geliefde als hij of zij jouw cadeautje openmaakt?

5). Betaalbaar

Laten we eerlijk zijn; de decembermaand is al duur genoeg. Misschien vier je Sinterklaas, Kerst en met een beetje pech (of nou ja…) is er ook nog iemand jarig. Het is dan wel zo fijn als de cadeaus een beetje betaalbaar blijven. Dat lukt zeker met een hoesje van B2C Telecom, want met onze telefoonhoesjes ben je voor minder dan enkele tientjes klaar.

6). Kwaliteit

Ook als je de cadeaus tijdens de feestdagen betaalbaar houdt, wil je natuurlijk wel iets geven van goede kwaliteit. Je geliefde heeft immers niets aan een hoesje dat al na enkele weken bij de hoeken begint te barsten of te rafelen. De hoesjes bij B2C Telecom zijn van topkwaliteit, worden gemaakt uit duurzame materialen en ook de kleuren blijven lange tijd mooi.

Je leest het; een telefoonhoesje is het ideale cadeau om je geliefde mee te verrassen tijdens de feestdagen! Klik in de menubalk bovenaan deze pagina op Telefoonhoesjes om een kant-en-klaar ontwerp te kiezen of op Zelf hoesje ontwerpen om voor jouw geliefde direct een 100% uniek cadeau te maken. Prettige feestdagen!

Relevante blogs