Ontwerp zelf HTC U Play hoesje bij B2C Telecom

Onze gsm hoesjes zorgen ervoor dat het scherm en de fraaie behuizing van de HTC U Play in tact blijven. Heeft u ons aanbod TPU cases, design hoesjes en stand cases bekeken en valt het niet mee om een goede keuze te maken? Gebruik dan uw creativiteit en begin met het ontwerpen van een eigen HTC U Play hoesje. Hierop kunt u zelf foto’s en teksten plaatsen. U bent dus de architect van uw eigen hoesje!

De HTC U Play is een toestel waar u ruim vierhonderd euro voor neer moet leggen. Dus wat doet u dan? U bezoekt onze webshop en bestelt een beschermend HTC U Play hoesje. Door de beschermende werking van het smartphone hoesje kunt u blijven genieten van de vele fraaie opties van de HTC U Play. Daar komt bij dat onze HTC U Play design hoesjes al minstens zo fraai zijn als het toestel zelf.

Zet mooie foto op HTC U Play hoesje

Bent u toch meer op zoek naar een persoonlijke touch? Maak dan zelf het HTC U Play hoesje. Het is leuk om met het ontwerp te spelen. U kunt tot het laatste moment uw acties terugdraaien, dus u krijgt alle kans om het perfecte HTC hoesje te ontwerpen. Als eerste selecteert u een standaard hoesje en een hele mooie foto. Zorg voor een kwalitatief goede en scherpe foto, want dit heeft zijn weerslag op het HTC U Play hoesje.  

Met de 16 megapixel-camera achterop en de 16 megapixel-camera voorop mag het schieten van een mooie foto het probleem niet zijn. Maar ja, welke zal u eens kiezen? Gelukkig kunt u ook meerdere foto’s op het gsm hoesje zetten, mocht u er niet uitkomen. Uw ontwerp met foto’s, teksten, effecten en eventueel logo’s bedrukken wij zelf in ons magazijn. Hiervoor staan de meest geavanceerde technieken tot onze beschikking.

Printservice in eigen beheer

Omdat we deze technieken zelf in huis hebben, en deze voortdurend verbeteren, kunnen we de kosten van de HTC U Play hoesjes zeer laag houden. De unieke prints op onze HTC U Play design hoesjes ogen zeer luxe. De hoesjes die u zelf maakt doen daar niet voor onder. Ze zijn dus schitterend om te zien, maar beschermen ook optimaal en zijn zeer praktisch. Een HTC U Play screenprotector biedt nog extra bescherming voor het touchscreen.

B2C telecom biedt altijd meerwaarde

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • U kunt profiteren van bundelkorting
  • Hoesjes zijn kosteloos te retourneren
  • Prints op hoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Unieke designs op HTC cases