HTC U Play design hoesjes

Bekijk hier alle telefoonhoesjes voor jouw HTC U Play.

Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
467 resultaten
Geselecteerde filters:
Telefoonhoesjes
Design Hoesjes
1 2 ... 30

Speel op veilig met HTC U Play design hoesjes B2C Telecom 

De HTC U Play beschikt over een fraai design en heeft vlotte specificaties. De software is slim en het 5,2 inch scherm is zeer scherp. Ben je op zoek naar een uniek HTC U Play hoesje? Bekijk dan ons ruime en gevarieerde aanbod design hoesjes. Het apparaat blijft goed te bedienen met een goedkoop HTC U Play hoesje van B2C Telecom. Onze design hoesjes zorgen ervoor dat het scherm en het design van het toestel vitaal blijven. 

De HTC U Play is goedkoper dan de HTC U Ultra, een andere telefoon uit de U-serie van HTC. De HTC U Play kost ruim vierhonderd euro, vandaar dat een bezoek brengen aan onze webshop zeer verstandig is. Hier kun je een goedkoop HTC U Play hoesje uitkiezen, dat jouw toestel optimaal beschermt. De HTC U Play heeft de bescherming van een case nodig. Dankzij de bescherming van een design hoesje blijven alle apps en games op de HTC U Play optimaal draaien.

HTC U Play hoesje heeft unieke print

De design hoesjes van B2C telecom zijn uniek en bieden protectie op momenten dat de HTC U Play is blootgesteld aan gevaren. De telefoon kan bijvoorbeeld op de grond vallen, maar kan ook in aanraking komen met scherpe voorwerpen zoals sleutels. Vlekken op het scherm kunnen worden voorkomen met de HTC U Play design hoesjes van B2C Telecom.

Design hoesjes zijn boekhoesjes of TPU hoesjes met unieke prints, in verschillende thema’s. Onze boek cases zijn zeer stevig en zorgen ervoor dat de specificaties van de HTC U Play in tact blijven. Deze boekhoesjes beschermen alle kanten van de HTC U Play. Ze worden aan alle kanten door ons bedrukt, inclusief de handige sluitclip.

Screenprotector beschermt display HTC U Play

Met een TPU hoesje is vooral de achterkant van de HTC beschermd. De TPU case is aan de voorzijde verhoogd. Hierdoor raakt het scherm bij een val van de HTC U Play niet meteen de grond. TPU cases zijn handig omdat ze altijd in de broekzak passen. Ook is het touchscreen altijd makkelijk te bedienen. Bij een TPU case wordt meestal een screenprotector besteld. De screenprotector van glas is de veiligste optie. Je kunt ook zelf een HTC U Play hoesje ontwerpen.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken