HTC U Play hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw HTC U Play.

0 resultaten

HTC U Play hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Veilig spelen op HTC U Play met hoesjes B2C Telecom 

De HTC U Play heeft een fraai design, vlotte specificaties en slimme software. Het toestel beschikt over een 5,2 inch scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 16 megapixel-camera achterop en een 16 megapixel-camera voorop. Het scherm is goed met 1 hand te bedienen, ook met een goedkoop HTC U Play hoesje van B2C Telecom. Onze telefoonhoesjes zorgen ervoor dat het scherm en de fraaie behuizing van het toestel vitaal blijven. 

De HTC U Play vormt samen met de HTC U Ultra de nieuwe U-serie van HTC. De HTC U Play is de goedkopere van de twee, maar je betaalt er toch nog ruim vierhonderd euro voor. Daarom kun je maar beter een bezoek brengen aan onze webshop om een leuk HTC U Play hoesje uit te kiezen. Hierdoor krijgt het toestel de bescherming die het nodig heeft. Door de bescherming te nemen van een smartphone hoesje blijven de laatste apps en games op de HTC U Play tenminste vloeiend draaien.

TPU cases HTC U Play: veilig en flexibel

De smartphonehoesjes van B2C telecom zijn zeer stevig en bieden protectie op momenten dat de HTC U Play wordt blootgesteld aan gevaren. De telefoon kan in een moment van onachtzaamheid een keer op de grond stuiteren, maar kan ook in aanraking komen met scherpe voorwerpen of vervuilende elementen. Vlekken op of storingen aan het apparaat kunnen worden voorkomen met de HTC U Play hoesjes van B2C Telecom.

Onze TPU cases zijn zeer flexibel en zorgen ervoor dat de eigenschappen van de HTC U Play in tact blijven. Deze TPU hoesjes beschermen met name de zijkanten en de achterkant van de HTC U Play. Toch geniet ook de voorkant van de smartphone enige bescherming. De TPU case is namelijk aan de voorzijde verhoogd en dit zorgt ervoor dat het scherm bij een val van de HTC U Play niet meteen in duigen ligt.

Screenprotector beschermt touchscreen HTC U Play

TPU cases zijn bovendien handig omdat ze samen met de HTC U Play altijd in de broekzak passen. Ook is het touchscreen te bedienen zonder dat het goedkope HTC U Play hoesje opgeklapt dient te worden. Neemt allemaal niet weg dat bij een TPU case meestal een screenprotector wordt besteld.

Deze HTC accessoire biedt extra bescherming voor het touchscreen. De screenprotector kan van glas of van folie zijn. Screenprotectors van glas zijn de veiligste optie. Deze HTC U Play accessoire beschermt tegen barsten en scheuren. HTC U Play hoesjes en screenprotectors zijn bij B2C Telecom zeer goedkoop.