Kies je HTC toestel
We hebben 1 toestel gevonden

Zelf HTC hoesje maken extra voordelig bij B2Ctelecom

Je bent de trotse bezitter van een HTC telefoon en je bent dol op creatieve, unieke en mooie accessoires? Dan mag je een uniek HTC hoesje niet vergeten voor deze smartphone. Wij bieden jou de mogelijkheid om je eigen hoesje te maken! Het is niet alleen uniek en bijzonder om te doen, maar ook erg gemakkelijk en leuk!

Bij het bestellen van een hoesje denk je waarschijnlijk als eerste aan een zwarte of een witte uitvoering. Deze boek- en fliphoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er mooi uit. Maar het kan nog mooier worden als je de mogelijkheid aangrijpt om een zelf een hoesje te maken voor de HTC. Een leuk hoesje ontwerpen is eigenlijk heel eenvoudig, maar o zo bijzonder. Wanneer je het zwarte of witte hoesje hebt gekozen dat je wilt, kun je plaatjes, teksten en cliparts toevoegen en kleuren aanpassen.

Creativiteit kwijt door eigen HTC hoesje te maken

Je creativiteit kun je ten volle benutten door het HTC hoesje met foto te maken waar je altijd al van hebt gedroomd. Wanneer je denkt een perfect hoesje in elkaar te hebben geknutseld, kun je in de 3D preview kijken of het ontwerp net zo mooi is als op het hoesje. Op dat moment zijn nog aanpassingen mogelijk.

Wil je toch een andere foto op het telefoonhoesje, dan is dat in een mum van tijd geregeld. Op die manier wordt een eigen telefoonhoesje ontwerpen voor de HTC een schitterende aangelegenheid. Mocht er nog lichte twijfel zijn, dan trekt onze praktische handleiding je waarschijnlijk wel over de streep.   

Als je er dan tevreden mee bent, kun je de HTC telefoon hoes bestellen en wordt deze zo spoedig mogelijk geleverd. Je bent verzekerd van een snelle levering doordat B2Ctelecom de bedrukking van de HTC hoesjes in eigen beheer produceert. Dankzij deze hoge kwaliteit hoef je niet bang te zijn dat je geliefde ontwerp bekrast raakt. Daarnaast maken we geen gebruik van stickers, dus je weet zeker dat je een uniek en bijzonder hoesje hebt dat lang mee gaat.

Zelf een hoesje ontwerpen voor HTC is finishing touch

Een persoonlijk telefoonhoesje is wat veel mensen tegenwoordig willen. Dat merken we ook aan de reviews van onze klanten. Zij zijn altijd heel enthousiast over hun persoonlijke telefooncase met foto. Dit zijn meestal foto’s van een bijzondere gebeurtenis, zoals een vakantie, bruiloft, uitstapje of feestje. Veel mensen vinden het leuk om een telefoonhoesje met foto van een vakantie te hebben.

Dat zie je ook terug bij de voorbeelden van hoesjes met foto’s op onze website van klanten. Zelf een hoesje maken geeft de HTC de finishing touch. Een fraai toestel zoals de HTC verdient dat ook. En jijzelf ook natuurlijk.