iPhone 13 Pro hoesje ontwerpen

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver. De nieuwe iPhone 13 Pro is verschenen op de markt. Het gloednieuwe model komt met een heleboel verbeterpunten waardoor de telefoon nog fijner in gebruik is. Zo heeft de telefoon een langere accuduur, weer nieuwe camerafuncties en een krachtigere processor voor extra snelheid. Bezit jij inmiddels de splinternieuwe iPhone 13 Pro? Bestel dan snel een passend iPhone hoesje om jouw toestel zo lang mogelijk nieuw te houden. B2C Telecom biedt de mogelijkheid aan om een uniek iPhone 13 Pro hoesje te ontwerpen. In onze Phone Case Designer kun je kiezen uit verschillende typen hoesjes. Denk aan een TPU case, Standcase of een Bookcase hoesje. Selecteer je voorkeur en ontwerp een uniek iPhone 13 Pro hoesje aan de hand van foto’s, teksten, kleuren en effecten. Zo wordt je nieuwe telefoon optimaal beschermd en geef je jouw iPhone 13 Pro meteen een persoonlijke touch.

iPhone 13 Pro hoesje bedrukken met eigen design

Met een zelf ontworpen iPhone hoesje word je iedere keer weer verblijd wanneer je jouw iPhone 13 Pro uit je zak haalt. Een zelf ontworpen iPhone 13 Pro hoesje herinnert je namelijk aan de heerlijke momenten die je beleefd hebt. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van die ene vakantie met je vrienden óf vriendinnen of dat grappige moment met je huisdier wat is vastgelegd. Terwijl jij je unieke hoesje ontwerpt in onze Phone Case Designer, zal een preview van het telefoonhoesje live in beeld verschijnen. Op die manier krijg je een goede indruk van hoe jouw zelf ontworpen iPhone 13 Pro telefoonhoesje er precies uit komt te zien.

Zelf ontworpen iPhone 13 Pro hoesje als geschenk

Een zelf ontworpen telefoonhoesje is het perfecte geschenk om een persoonlijk cadeau te geven. Een bijkomend voordeel is dat het zelf ontwerpen erg gemakkelijk is om te doen. Er komen geen ingewikkelde ontwerpvaardigheden aan te pas. Via onze Phone Case Designer heb je binnen no-time het perfecte hoesje ontworpen. Naast iPhone 13 Pro hoesjes maken, behoort iPhone 13 Mini hoesjes ontwerpen, iPhone 13 Pro Max hoesjes bedrukken en iPhone 13 hoesjes ontwerpen ook tot de mogelijkheden in onze webshop. Enorm leuk voor zowel particulier als zakelijk geschenk, want hoe leuk is het als iedereen in jouw bedrijf met dat leuke hoesje loopt waar het bedrijfslogo op staat?

Alle modellen iPhone 13 telefoonhoesjes

Wil je toch liever een algemener telefoonhoesje? Ook dan ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. Naast de hoesjes die zelf ontworpen kunnen worden, bieden wij een ruim aanbod design hoesjes voor de iPhone 13 aan. Deze hoesjes hebben een door ons ontworpen design, met te gekke kleuren en ontwerpen. Populaire design hoesjes zijn:

-          Samsung A51 hoesjes

-          Samsung A52 hoesjes

-          iPhone 12 hoesjes

-          iPhone XR hoesje

Nieuwe design hoesjes uit ons assortiment:

-          iPhone 13 hoesjes

-          iPhone 13 Pro hoesjes

-          iPhone 13 Pro Max hoesjes

-          Samsung A21s hoesjes

-          Samsung S21 hoesjes

-          Samsung S21 ultra hoesjes

-          Samsung S21 plus hoesje