iPhone 13 Pro Max hoesje ontwerpen

Heb jij de meest toffe Smartphone van het moment al gescoord? We hebben het natuurlijk over de iPhone 13 Pro Max. Deze telefoon beschikt over een nieuwe, verbeterde camera. Door een grotere primaire sensor komt er bij deze camera maar liefst 92% meer licht binnen in de camera. Ook het display van de iPhone 13 Pro Max is nog helderder dan voorgaande modellen van Apple en is het model in bezit van de snelste smartphone-chip ter wereld. Kortom, een geweldige telefoon waar je graag zuinig op bent. Een mooi smartphone hoesje is voor deze telefoon dan ook zeker nodig. Bij B2C Telecom creëer jij binnen no-time een uniek hoesje voor jouw iPhone 13 pro max. 

Een unieke iPhone 13 Pro Max hoesje maken

Een eigen telefoon hoesje ontwerpen is zeer uniek en persoonlijk. Of je nu een iPhone 13 Pro Max hoesje ontwerpt voor jezelf of graag een hoesje cadeau doet? Met een gepersonaliseerd hoesje geef jij een unieke draai aan een telefoon. Naast de standaard hoesjes van de iPhone 13 Pro Max, kun je in onze webshop ook iPhone 13 mini hoesjes bedrukken en iPhone 13 Pro hoesjes maken

Hoe ontwerp je een iPhone 13 Pro Max telefoonhoesje?

Jouw eigen iPhone 13 Pro Max hoesje ontwerp je gemakkelijk bij B2C Telecom. De eerste stap is om een keuze te maken tussen het type hoesje wat je wilt bedrukken. Ons assortiment bestaat uit TPU-siliconen hoesjes en Bookcase hoesjes. Vervolgens kun je een standaard template kiezen of je hele hoesjes als canvas gebruiken. Terwijl jij een uniek hoesje voor jouw telefoon ontwerpt in onze Case Designer, staat er rechts in het beeldscherm een live preview van het hoesje. Op die manier weet jij precies hoe jouw iPhone 13 Pro Max telefoonhoesje eruit komt te zien.

TPU-siliconen hoesje voor de iPhone 13 Pro Max

TPU siliconen smartphone hoesjes beschermen de zijkant en achterkant van je telefoon perfect. Doordat deze hoesjes flexibel zijn wordt de klap van een eventuele val goed opgevangen. Dit verminderd de kans op scheuren in je telefoon. Kies je voor dit type hoesje? Dan adviseren wij om een screenprotector aan de voorzijde van je smartphone aan te brengen. Op die manier is je telefoon aan alle zijdes zo goed mogelijk beschermd. 

Book case hoesje voor de iPhone13 Pro Max

Wil je een telefoonhoesje met wat meer functionaliteit? Dan is een bookcase wellicht wat meer iets voor jou. Een bookcase beschermd direct je hele iPhone 13 Pro Max waardoor een screenprotector niet per se nodig is bij een bookcase. Daarnaast heeft een bookcase hoesje verschillende vakjes waar jij belangrijke spullen als pasjes en briefgeld in kunt doen. Op die manier heb je alle essentiële spullen op een vaste plaats waar je snel bij kunt. Leef je uit in de B2C Telecom case designer om jouw perfecte hoesje te ontwerpen. 

Mogelijkheden iPhone 13 Pro Max hoesjes 

Wil je zelf geen hoesje ontwerpen maar toch een te gek design. In onze webshop vind je verschillende iPhone 13 Pro Max hoesjes met mooie designs. Heb je een andere telefoon dan de iPhone 13 Pro Max, maar wil je toch een hoesje ontwerpen? Bij B2C Telecom biedt de functie om je eigen hoesje te ontwerpen voor bijna alle telefoons aan. Zo kun je een Samsung A51 hoesje bedrukken met een eigen ontwerp, tot aan een zelf ontworpen Huawei P30 Lite new edition hoesje