iPhone 13 hoesje bedrukken

De nieuwe Apple iPhone 13 is weer een van de nieuwe toppers op het gebied van smartphones. Heb jij de zeer gewilde iPhone al weten te bemachtigen? Personaliseer hem dan nu met een zelf ontworpen telefoonhoesje van B2C Telecom. In onze Phone Case Designer heb jij de keuze uit meerdere varianten van telefoonhoesjes die door jou kunnen worden bewerkt met foto’s, tekst, patronen, achtergronden en glossy. Zorg ervoor dat jij jouw iPhone 13 beschermt met een hoesje waarmee jij je prettig voelt. Laat jouw iPhone eruit springen ten opzichte van alle standaard hoesjes!

Apple iPhone 13 hoesje ontwerpen voor jezelf of als cadeau

Het ontwerpen van een iPhone 13 hoesje bij B2C gaat stapsgewijs. Mocht het ontwerp nu niet bevallen, dan kun je gemakkelijk een stap in het ontwerpproces terugdoen en een verandering ongedaan maken. Een zelf ontworpen iPhone 13 hoesje is niet alleen leuk voor persoonlijk gebruik, maar ook om te geven als cadeau. Zo maak je bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau door een iPhone 13 hoesje te ontwerpen met jezelf en je vriend(in) erop. Het bedrukken van telefoonhoesjes bij B2C geeft bedrijven de kans om werknemers met een werktelefoon om deze te beschermen met een hoesje met daarop het logo van het bedrijf. Met een uniek telefoonhoesje zorg jij ervoor dat jij een creatief cadeau geeft of zelf een gepersonaliseerde smartphone hebt!

iPhone 13 hoesje bedrukken met uniek ontwerp

Wanneer je bij B2C Telecom zelf een iPhone hoesje ontwerpt, kan jij hem zo uniek maken als je zelf wilt. Ga jij voor een zomerse vakantiefoto, een liefdevolle familiefoto of een vrolijke foto van je hond? Met een gepersonaliseerd hoesje geef jij een unieke draai aan jouw telefoon. In onze webshop kun je niet alleen zelf een hoesje ontwerpen voor de iPhone 13, maar behoort een hoesje voor de iPhone 13 mini ontwerpen, iPhone 13 Pro hoesjes maken en iPhone 13 Pro Max hoesjes bedrukken ook tot de mogelijkheden.

iPhone 13 hoesje zelf maken

Het eenvoudige ontwerpproces bij B2C Telecom werkt als volgt. Maak een keuze uit wat voor hoesje jij voor jouw iPhone 13 wilt hebben: een minimalistisch TPU siliconen hoesje, een boekhoesje of een standcase hoesje (ideaal voor film kijken!). Vervolgens kan je uit een van de layouts kiezen. Het selecteren van een layout is niet verplicht en wanneer je dit niet doet, wordt het gehele hoesje als canvas gebruikt. De design fase is het belangrijkste. Upload een foto naar keuze en sleep hem in het canvas. Rechts in beeld zie je een foto van hoe jouw hoesje er uit komt te zien. Sleep de foto, zodat hij op de gewenste plek staat. Ook kan er een leuke tekst bijgeschreven worden en op de juiste plek gezet worden. B2C Telecom biedt ook eigen designs, achtergronden, glossy en patronen aan. Niet in een creatieve bui? Bekijk dan ons assortiment met design hoesjes. Deze hoesjes, met een door ons ontworpen design, bestel je in no-time.

Populaire design hoesjes zijn:

-          iPhone 12 hoesjes

-          iPhone XR hoesje

-          Samsung A51 hoesjes

-          Samsung A52 hoesjes

Nieuwe design hoesjes uit ons assortiment:

-          iPhone 13 hoesjes 

-          iPhone 13 mini hoesjes

-          iPhone 13 Pro hoesjes

-          iPhone 13 Pro Max hoesjes

-          Samsung A21s hoesjes

-          Samsung S21 hoesjes

-          Samsung S21 ultra hoesjes

-          Samsung S21 plus hoesje