iPhone 13 mini hoesje ontwerpen

De Apple iPhone 13 mini is een van de modellen in de nieuwe iPhone lijn. Ook voor het zelf ontwerpen van een te gek hoesje voor deze smartphone, ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. Door middel van ons Phone Case Designer programma, kun jij in mum van tijd een iPhone 13 mini hoesje zelf ontwerpen. Kies een van de verschillende type hoesjes en personaliseer hem met leuke foto’s, achtergronden, patronen, tekst en speciale effecten. Laat jouw toestel opvallen tussen alle andere iPhones, door een iPhone 13 mini hoesje te bedrukken met een door jou ontworpen design!

Apple iPhone 13 mini hoesje ontwerpen

Het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde hoesje gaat zeer eenvoudig en stapsgewijs. Mocht het ontwerp nu niet bevallen, dan kun je gemakkelijk een stap in het ontwerpproces terugdoen en een verandering ongedaan maken. Zo zorgen we er bij B2C Telecom voor dat het maken van een iPhone 13 hoesje leuk blijft, en je je ontwerp kunt finetunen totdat het helemaal bevalt.

iPhone 13 mini hoesje bedrukken met uniek ontwerp

Maak het hoesje van jouw iPhone 13 mini zo persoonlijk mogelijk met een foto naar keuze. Ga jij voor een lieve foto van je vrienden? Zet jij heel je familie op je hoesje? Of ga je toch voor een foto van jouw favoriete huisdier? Met een persoonlijk hoesje van B2C Telecom zorg jij ervoor dat het zien van jouw smartphone voor een lach op je gezicht zorgt. Tip: een iPhone 13 hoesje ontwerpen kan je ook voor iemand anders doen. Dat levert een persoonlijk cadeau op waarmee jij niet alleen op verjaardagen, maar ook met bijvoorbeeld een surpriseavond de blits maakt!

iPhone 13 mini hoesje zelf maken

Het ontwerpproces bij B2C Telecom werkt eenvoudig en gaat stapsgewijs. Eerst kies je welk soort hoesje jij voor jouw iPhone 13 mini wilt hebben. Je hebt hierbij keuze uit een minimalistisch en fraai TPU siliconen hoesje, een boekhoesje of een standcase hoesje (ideaal voor film kijken!). Kies vervolgens een layout die je aanspreekt. Mocht je het hele hoesje willen bedekken met een foto, kies dan de eerste layout optie, of sla deze stap over. In de design fase ga je het ontwerp op de goede plek zetten. Upload de foto naar keuze en sleep deze in het vak. Rechts hiervan zie je hoe jouw hoesje eruit komt te zien. De foto kan naar de gewenste plek versleept worden. Ook kan er tekst worden toegevoegd en kun je het hoesje nog voorzien van overige ontwerpen zoals een bepaalde achtergrondkleur of een patroon. Het uiteindelijke design kan je opslaan voor hergebruik of meteen bestellen!

Enthousiast geworden over zelf een telefoonhoesje ontwerpen, maar beschik je nog niet over een iPhone 13 mini? In onze webshop beiden we je mogelijkheid om allerlei iPhone hoesjes te ontwerpen. Naast iPhone 13 hoesjes ontwerpen, iPhone 13 Pro hoesjes maken en iPhone 13 Pro Max hoesjes bedrukken, behoort het personaliseren van oudere modellen telefoons ook tot de mogelijkheden.

Voel je je niet in een creatieve bui? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod design hoesjes. Dit zijn hoesjes met een door ons ontworpen design, die je in no-time bestelt. Populaire design hoesjes zijn:

-          Samsung A51 hoesjes

-          Samsung A52 hoesjes

-          iPhone 12 hoesjes

-          iPhone XR hoesje

Nieuwe design hoesjes uit ons assortiment:

-          iPhone 13 hoesjes

-          iPhone 13 Pro hoesjes

-          iPhone 13 Pro Max hoesjes

-          Samsung A21s hoesjes

-          Samsung S21 hoesjes

-          Samsung S21 ultra hoesjes

-          Samsung S21 plus hoesje