Ontwerp zelf een uniek Sony Xperia XZ2 Compact hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia XZ2 Compact is de kleinere versie van de Sony Xperia XZ2, maar de camera en de software zijn opnieuw van hoge kwaliteit. Grote verschil is natuurlijk het kleinere 5 inch scherm. Zorg voor een goede bescherming van de telefoon, in de vorm van een goedkoop telefoonhoesje. Onze Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes zijn uit het goede hout gesneden en verfraaien bovendien jouw toestel. Je kunt ook een uniek hoesje maken, door deze zelf te ontwerpen. Een eigen ontwerp kun je zetten op een stand case, TPU hoesje of een boekhoesje.

De Sony Xperia XZ2 beschikt zoals gezegd over een groter (5,7 inch) scherm dan de Sony Xperia XZ2 Compact, maar beide telefoons zijn zeer praktisch. De camera is top en de foto’s die je hiermee maakt zijn goed te gebruiken voor je eigen ontwerp. Je kunt ook kiezen voor de exclusieve printjes, in zeer veel verschillende thema’s, op onze design hoesjes. Jouw favoriete onderwerp kun je ook zelf bepalen door een Sony Xperia XZ2 compact hoesje te ontwerpen op onze website. Een hoesje met een foto van je favoriete voetballer of artiest is geen enkel probleem.

Zet een logo, naam en/of tekst op een Sony Xperia XZ2 compact hoesje

Je kunt jouw foto’s en teksten zetten op een boekhoesje, TPU case of een stand case. Boekhoesjes worden het meest verkocht. Deze cases beschermen jouw Sony Xperia XZ2 Compact aan alle kanten. Jouw foto kun je zelfs op de sluitclip van een hoesje terug laten komen. Er zijn super veel foto’s te gebruiken. Een stand case heeft een speciale standaard, ideaal als je veel filmpjes bekijkt.

Kies je voor een TPU hoesje, dan neem je waarschijnlijk ook een Sony Xperia XZ2 Compact screenprotector. Een Sony Xperia XZ2 Compact tpu case beschermt met name de zijkanten en achterkant van de telefoon. Er zijn patronen, clip arts en glossy effecten op een case te zetten. Je ziet alle ontwerpstappen live in beeld verschijnen. Je kunt dus heel goed zien welke aanpassingen je doet. Screenprotectors en andere Sony Xperia XZ2 Compact accessoires zijn zeer goedkoop te bestellen op onze website.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken