Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Sony Xperia XZ2 Compact.

0 resultaten

Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

De Sony Xperia XZ2 Compact heeft beschermend hoesje nodig van B2C Telecom

De Sony Xperia XZ2 Compact heeft zowat dezelfde features als grote broer Sony Xperia XZ2. Dus wat betreft camera, beeld en software hoef je je geen zorgen te maken. Door het 5 inch scherm is de telefoon natuurlijk wel een stuk compacter. Zoek je een goedkoop hoesje, dat de Sony Xperia XZ2 Compact op een goede wijze beschermt? Dan kom je uit bij de Sony Xperia XZ2 compact hoesjes van B2C Telecom. Onze design hoesjes, stand cases, TPU hoesjes en boekhoesjes zijn op maat gemaakt zijn voor jouw telefoon.

De Sony Xperia XZ2 heeft een 5,7 inch-scherm en is dus iets groter dan de Sony Xperia XZ2 Compact. Beide telefoons zijn zeer praktisch. De camera is fors verbeterd, dus verdient deze Sony-smartphone gewoon een heel leuk telefoonhoesje. De design hoesjes hebben zeer exclusieve printjes, in zeer veel verschillende thema’s. Komt jouw favoriete thema niet voorbij? Geen nood, je kunt ook een Sony Xperia XZ2 compact hoesje ontwerpen op onze website.

Zet een leuke foto van je vakantie op een Sony Xperia XZ2 compact hoesje

Je kunt jouw eigen design zetten op een boekhoesje, TPU case of een stand case. Het is net welk hoesje het beste bij je past. Boekhoesjes en stand cases worden het meest verkocht. Dit komt waarschijnlijk omdat ze jouw Sony Xperia XZ2 Compact aan alle zijden maximaal beschermen. Jouw exclusieve print komt zelfs terug op de sluitclip van een boekhoesje. Een stand case heeft een magnetische sluiting aan de binnenkant en een speciale standaard.

Kies je voor een print op een TPU hoesje, dan is de aankoop van een Sony Xperia XZ2 Compact screenprotector gerechtvaardigd. Deze Sony Xperia XZ2 Compact case beschermt namelijk met name de zijkanten en achterkant van de telefoon. De voorkant blijft schadevrij met een screenprotector. Screenprotectors zijn net als alle hoesjes en andere Sony Xperia XZ2 Compact accessoires voor een zeer klein bedrag te bestellen op onze website.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken