Zelf unieke Sony Xperia XZ Premium hoesjes maken bij B2C Telecom

Sony is goed in het produceren van smartphones met goede camera’s. De Sony Xperia XZ Premium vormt daarop geen uitzondering. De Xperia XZ Premium heeft een geweldige beeldkwaliteit. Een leuk en goedkoop hoesje van B2C Telecom vormt de kers op de taart. Crème de la crème krijg je als je zelf een hoesje maakt voor de Sony Xperia XZ Premium. Dit kan exclusief bij B2C Telecom, tegen een zeer laag tarief.

Alleen al vanwege de schitterende camera van de Sony Xperia XZ Premium is het raadzaam om snel een beschermend hoesje te bestellen bij B2C Telecom. De TPU cases zijn gemaakt van zeer stevig materiaal en zeer geschikt om een eigen ontwerp op te plaatsen. Een flexibel TPU hoesje of een boekhoesje (met en zonder lipje) is met onze Phone Case Designer in een mum van tijd omgetoverd tot een uniek product. Bij een TPU hoes wordt vaak een screenprotector genomen.

Zelf Sony Xperia XZ Premium hoesje ontwerpen creatief proces

Je wilt immers dat de foto’s en video’s scherp getoond kunnen blijven worden. Een zelf gemaakt Sony Xperia XZ Premium hoesje en een screenprotector zorgen ervoor dat er optimaal kan worden genoten van de fraaie specificaties van de camera. Het beeldscherm komt uitstekend tot zijn recht als je voor een stand case kiest en een design hoesje heeft een exclusieve print. Het kenmerk van een zelf gemaakt telefoonhoesje voor de Xperia XZ Premium is dat deze uniek is.

Je bent namelijk de enige ter wereld die erover beschikt. Je kunt tijdens het ontwerpen van het Xperia XZ Premium hoesje ook zelf de achtergrondkleur bepalen en speciale cliparts en effecten toevoegen. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van deze optie. We merken dat steeds meer bedrijven de voordelen ervan inzien om zelf hun smartphone hoesjes te maken.

Bedrijven kunnen Sony Xperia XZ Premium hoesjes met logo ontwerpen

Eerste voordeel is dat medewerkers er zeer representatief uitzien als ze allemaal gebruik maken van dezelfde telefoon en dezelfde Sony Xperia XZ Premium hoesjes. Vaak kiezen organisaties ervoor om logo’s en speciale bedrijfskleuren op het telefoonhoesje te zetten. Tweede voordeel is financieel van aard. Door veel zelf gemaakte Sony Xperia XZ Premium hoesjes tegelijk te bestellen, valt namelijk veel geld te besparen.

Er wordt op die manier optimaal geprofiteerd van bundelkorting. Dit maakt het dubbel zo aantrekkelijk voor bedrijven om zelf Sony Xperia XZ Premium hoezen met foto te ontwerpen. Bedrijven krijgen na het maken van de Sony hoesjes altijd een proefdruk toegestuurd. We hebben kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel staan.