Sony Xperia XZ Premium hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Sony Xperia XZ Premium.

0 resultaten

Sony Xperia XZ Premium hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Sony Xperia XZ Premium: hoesje van B2ctelecom kers op de taart

Op zoek naar een smartphone waar de nadruk ligt op een goede camera, gecombineerd met een enorm scherpe beeldkwaliteit? Dan is de Sony Xperia XZ Premium zeker iets voor jou. Sony heeft er een handje van dat het uit de slof schiet met de camerakwaliteit en de Xperia XZ Premium is weer een schot in de roos. Een leuk en goedkoop hoesje van B2C Telecom vormt de kers op de taart. De telefoonhoesjes op onze website zijn zeer degelijk en stuk voor stuk het aanzien meer dan waard. 

De Sony Xperia XZ Premium is de opvolger van de Sony Xperia XZ en opnieuw speelt de camera de hoofdrol in dit toestel. De 19-megapixelcamera is bijvoorbeeld in staat tot het filmen met 960 beelden per seconde. Hiermee is het mogelijk een Slow Motion video te maken. Alleen hierom al is het raadzaam om snel een beschermend hoesje te bestellen bij B2C Telecom. Net als alle andere eigenschappen van de Sony Xperia XZ Premium wil je hier zo lang mogelijk van profiteren. Een mooi en stevig Sony hoesje maakt dit mogelijk.

Hoesje is harnas voor Sony Xperia XZ Premium

Bij een scherpe camera hoort natuurlijk een goed beeldscherm en ook hierin is Sony geenszins tekort geschoten. Het toestel heeft een 5,5 inch scherm met een 4K-resolutie, waarmee beelden heel scherp weergegeven kunnen worden. Ook kleuren komen volledig tot wasdom met de Sony Xperia XZ Premium. Een smartphonehoesje van B2C Telecom geeft dit scherm een stevig harnas, waardoor schade vermeden wordt. Onze stand cases zijn beschikbaar in hele mooie uitvoeringen en de standaard geeft het toestel een extra functie.

Screenprotector beschermt scherm Sony Xperia XZ Premium 

De TPU cases zijn gemaakt van zeer stevig materiaal. Op die manier kan de Sony Xperia XZ Premium menig veiligheidstest doorstaan. Door de ophogingen aan de voorkant van het Sony Xperia hoesje krijgt ook het scherm een extra beschermende rand. Toch is het zeer verstandig om een screenprotector te nemen. Een glazen screenprotector voorkomt barsten in het scherm en die van folie houdt vuil en krassen weg. 

Deze smartphone accessoire is vrij simpel op het toestel aan te brengen. Mocht je in de buurt zijn van onze vestiging dan zijn onze medewerkers ook bereid de screenprotector te bevestigen op de Sony Xperia XZ Premium. Met de smartphone hoesjes van B2C Telecom kun je alle kanten op als het gaat om een fraai design, gecombineerd met adequate bescherming. En er wordt altijd een lage prijs voor betaald.