Zelf Samsung Galaxy S21 Fan Edition hoesje ontwerpen

Begin 2022 komt er weer een nieuwe fan edition uit bij Samsung. Bij de Samsung Galaxy S20 was dit een groot succes. De fan edition is goedkoper, maar zeker niet minder dan een normale smartphone van het merk. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig met je telefoon om te gaan en zo veel mogelijk schade te voorkomen. Naast onze standaard Samsung S21 FE hoesjes met kant en klaar design, kun je bij B2C Telecom zelf ontwerpen. Zo kun jij niet alleen jouw Samsung Galaxy S21 FE beschermen, maar ook op unieke manier stylen!

Boekhoesje of TPU siliconen case voor je Galaxy S21 FE ontwerpen

B2C Telecom heeft verschillende hoesjes in het assortiment, en ook bij het zelf ontwerpen van jouw Samsung S21 FE hoesje, kun je kiezen uit diverse typen hoesjes. Zo kan je bij B2C Telecom een bookcase hoesje ontwerpen voor jouw Samsung S21 FE. Hiermee bescherm je zowel de achterkant als de voorkant van het toestel. Ook zijn deze hoesjes ideaal om pasjes en briefgeld in te bewaren. Ook kun je kiezen voor een handige standcase, waarmee je jouw telefoon makkelijk neer kan zetten om bijvoorbeeld filmpjes te kijken.

Vind je het nou niet handig om iedere keer je hoesje open te moeten klappen om op je telefoon te kunnen? Kies er dan voor om een TPU siliconen hoesje te gaan ontwerpen. Deze hoesjes beschermen de achterkant van de smartphone. In combinatie met een screenprotector zorg jij ervoor dat ook de voorkant voldoende beschermd wordt!

Hoe ontwerp je een Samsung S21 FE hoesje?

Een telefoonhoesje met foto ontwerpen is een geweldige manier om jouw S21 FE een unieke touch te geven. Het ontwerpen van een Samsung S21 hoesje gebeurt aan de hand van een overzichtelijk proces. Selecteer hierboven eerst het type hoesje dat je van persoonlijk design wilt voorzien. Hierna beland je in de Case Designer Tool, waarmee het ontwerpen van het hoesje een eitje wordt! Vervolgens kun je de ‘Layout’ van het hoesje specificeren en kun je bij ‘Design’ nog foto’s, speciale effecten, tekst, kleuren en patronen toevoegen. Bovendien kun je gedurende het ontwerpproces gemakkelijk een stap terugdoen, mocht je een handeling ongedaan willen maken.

Ontwerp een unieke telefooncase voor de Samsung S21 FE bij B2C Telecom

Een zelf ontworpen Samsung Galaxy S21 FE hoesje is niet alleen een leuk cadeau voor jezelf, maar ook perfect als origineel verjaardagscadeautje voor een vriend of familielid. Voorzie het hoesje van een leuke vakantiefoto, jullie huisdier of een foto van jullie samen, en je hebt ongetwijfeld een cadeautje dat in de smaak zal vallen.

Bovendien kunnen werkgevers die hun personeel hebben voorzien van de S21 FE voor zakelijk gebruik, via onze Phone Case Designer tool ook eenvoudig voor een S21 FE hoesje met het bedrijfslogo zorgen. Erg leuk voor in het kerst- of paaspakket, of voor zomaar!

Mocht je nu (nog) niet beschikken over de Samsung S21 FE, bekijk dan de mogelijkheden om je oudere Samsung toestel van een persoonlijke touch te voorzien. Bestel een hoesje met vast design, of ga aan de slag met het ontwerpen van een uniek hoesje voor jouw Samsung toestel.

-          Bekijk hier alle Samsung hoesjes met vast design, waaronder onze Samsung A51 hoesjes, Samsung A52 hoesjes, Samsung A22 hoesjes, Samsung A72 hoesjes en meer!

-          Selecteer in ons overzicht met hoesjes die zelf te ontwerpen zijn, jouw merk en model toestel, om bijvoorbeeld een uniek telefoonhoesje voor je iPhone 13 te ontwerpen, of voor een ander model uit ons assortiment.