Unieke Huawei Y635 hoesjes maken bij B2C Telecom

De Huawei Y635 is een budgettopper en zeer geschikt als instapmodel of als je een telefoon met 4G-connectiviteit zoekt zonder de hoofdprijs te willen betalen. De Huawei Y635 heeft een 5 inch IPS-scherm met resolutie van 480x854 pixels en een 1,2 GHz quad-core processor. Zoals je van ons gewend bent betaal je voor een Huawei Y635 hoesje in onze webshop ook niet bepaald hoofdprijs. Voor een bescheiden bedrag kun je zelfs een eigen hoesje maken voor de Huawei Y635. Zelf een Huawei Y635 hoesje maken kan met de Phone Case Designer exclusief bij B2C Telecom.

B2C Telecom heeft Huawei hoesjes in huis van hoge kwaliteit. Dit is te danken aan het solide materiaal waarvan de smartphone hoesjes gemaakt zijn. Daar komt bij dat bijvoorbeeld onze design hoesjes een exclusieve print hebben, speciaal door B2C Telecom gemaakt. Wil je een uniek Huawei Y635 hoesje, dan kom je toch uit bij een eigen ontwerp. Door zelf een Huawei Y635 case te ontwerpen ben je zelf de trotse designer van een uniek product.

Huawei Y635 hoesjes met leuke foto

Heb je geen keuze kunnen maken uit ons ruime aanbod Huawei cases, dan is een eigen hoesje maken een heel aantrekkelijke optie. Je kunt met onze Phone Case Designer een hoesje maken met daarop je mooiste afbeeldingen en teksten. Er kunnen tevens cliparts en speciale effecten op het smartphone hoesje worden geplaatst. Met als eindresultaat een uniek Huawei Y635 hoesje, waarmee je overal voor de dag kunt komen! 

Een eigen Huawei hoesje maken kan heel veel moois opleveren. Dat zie je terug in de verschillende voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes met foto door andere klanten. Veel mensen voorzien hun smartphone van een hoesje met foto’s van hun gezin. Maar je kunt ook een Huawei Y635 hoesje maken met vakantiefoto of met een foto van je huisdier.

Bedrijven kunnen zelf Huawei Y635 hoesjes maken

Nadat je je eigen ontwerp hebt gemaakt, kun je direct het resultaat zien in de preview op onze website. Vervolgens kun je nog net zo lang aanpassingen doen tot jij het perfecte Huawei Y635 hoesje hebt ontworpen. Het is mogelijk om meerdere afbeeldingen op het Huawei Y635 hoesje te plaatsen.

Ook bedrijven kunnen ervoor kiezen om hun eigen hoesjes te maken voor de Huawei Y635. Indien zij het voltallige personeel laten werken met dezelfde telefoons en hoesjes, ziet er dat geweldig uit. Speciale hoesjes en accessoires zoals Huawei Y635 screenprotectors bestel je natuurlijk bij B2C Telecom.