Huawei Y635 hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Huawei Y635.

0 resultaten

Huawei Y635 hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm Huawei Y635 met hoesjes B2C Telecom

De Huawei Y635 is een budgettopper. Deze is zeer geschikt als instapmodel of als je een telefoon met 4G-connectiviteit zoekt zonder de hoofdprijs te willen betalen. De Huawei Y635 heeft een 5 inch IPS-scherm met resolutie van 480x854 pixels en een 1,2 GHz quad-core processor. Zoals je van ons gewend bent betaal je voor een design hoesje, stand case, of TPU case in onze webshop ook niet bepaald de hoofdprijs. Voor een bescheiden bedrag kun je zelfs een eigen hoesje ontwerpen voor de Huawei Y635

B2C Telecom heeft Huawei hoesjes in huis van hoge kwaliteit. Het zijn zeer stevige smartphone hoesjes. Daar komt bij dat bijvoorbeeld onze design hoesjes een exclusieve print hebben, speciaal door B2C Telecom gemaakt. Dit doen we aan de hand van onze eigen printservice. We investeren voortdurend in nieuwe technieken. Hierdoor blijft de kwaliteit van onze printservice ook toenemen.

Huawei Y635 design hoesjes opvallend en onderscheidend

Het resultaat zie je terug in de design hoesjes. Deze Huawei Y635 design hoesjes tref je dus nergens anders aan! Wij bedrukken de smartphone hoesjes met de hoogste kwaliteit UV-inkt en zorgen zo voor een duurzaam ontwerp. Wil je echt een uniek ontwerp, dan kun je dit natuurlijk het best zelf verzorgen. Hiervoor hebben we een uniek programma ontwikkeld, namelijk de Phone Case Designer. Met dit programma kun je eigen foto’s, teksten en logo’s op het smartphone hoesje zetten. Door zelf een Huawei Y635 case te ontwerpen ben je zelf de trotse designer van een uniek product.

Is de buitenkant van het smartphone hoesje voor jou helemaal niet zo belangrijk? Dan zou je voor een stand case kunnen gaan. Deze Huawei Y635 cases zijn zeer strak en minder opvallend. Als je tenminste niet voor een speciale opdruk gaat. De knoppen aan de zijkant zijn gemakkelijk te bedienen en aan de onderkant zit een uitsparing voor de oplader. Het smartphone hoesje kan horizontaal neergezet worden.

Screenprotector houdt scherm Huawei Y635 in tact

Met een glazen, matte of transparante screenprotector houd je het scherm van de Huawei Y635 netjes. Deze Huawei accessoire is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Om je hierbij te helpen hebben we een instructie-video op de website geplaatst. De glazen screenprotector biedt de best mogelijke bescherming. Hiermee ontstaan er zeker geen barsten of scheuren in het scherm. Goedkope Huawei Y635 screenprotectors, smartphone hoesjes en andere accessoires bestel je natuurlijk bij B2C Telecom. Bestel je meerdere Huawei accessoires, dan profiteer je van bundelkorting.