Unieke design door zelf iPhone 6S hoesje te maken bij B2C Telecom 

De kracht en de finesses van de iPhone 6S kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen als de telefoon niet de bescherming geniet van een mooi hoesje. De goedkope iPhone 6S hoesjes van B2C Telecom zijn als geen ander in staat deze bescherming te bieden. Is een uniek design voor jouw belangrijk, dan raden we je aan zelf een hoesje te maken voor de iPhone 6S. Vele klanten maken gebruik van deze bijzondere dienst van B2C telecom.

Doe je bijvoorbeeld aan vissport en heb je zojuist de mooiste vangst uit je leven gedaan? Wat let je dan om deze meer dan bijzondere ervaring voor eeuwig vast te leggen op je telefoonhoesje. Dit doe je door zelf het hoesje voor de Apple iPhone 6S te ontwerpen op onze website, met daarop jouw favoriete foto’s en teksten. Zo kunnen er iPhone 6S hoesjes worden gemaakt met vakantiefoto of een foto van het behaalde kampioenschap met het voetbalelftal.

Veel zelf gemaakte iPhone 6S hoesjes bestellen is zeer goedkoop

Steeds meer klanten kiezen voor deze optie en leggen een speciale gebeurtenis op deze manier vast op hun iPhone hoesje. Heb je eenmaal je iPhone 6S hoesje ontworpen, dan krijg je voordat je deze bestelt een voorbeeld aangereikt in 3D. Op die manier kun je nooit de plank misslaan. Bedrijven kunnen ook hun eigen iPhone 6S hoesjes ontwerpen en krijgen een gratis proefprint toegestuurd. Het Apple hoesje krijgt op deze manier een unieke dimensie.

Bedrijven die zelf hun iPhone 6S hoesjes maken en deze in grote aantallen bestellen, profiteren optimaal van bundelkorting. De zelf gemaakte smartphone hoesjes worden goedkoper naarmate er meer worden besteld. Organisaties kiezen er vaak ook voor om behalve foto’s en teksten ook een logo toe te voegen aan het telefoonhoesje. Het komt erg chique over als alle medewerkers beschikken over dezelfde iPhone 6S met hetzelfde iPhone 6S hoesje.

Eigen ontwerp op boekhoesje of TPU hoesje

De iPhone 6S krijgt een schitterende uitstraling als je er zelf foto’s en teksten op zet. Dat kan dus door een eigen ontwerp te plaatsen op een boekhoesje of een TPU hoesje. Een TPU hoesje beschermt vooral de zijkanten en de voorkant van de iPhone 6S, terwijl een boekhoesje het gehele apparaat bedekt.

Na het ontwerpen van een TPU hoesje doe je er verstandig aan ons aanbod screenprotectors te bekijken. Hiermee bescherm je het kostbare touchscreen. De boekhoesjes kunnen worden afgesloten met een magnetisch lipje. Andere optie is, dat de magnetische sluiting zich aan de binnenkant van het boekhoesje bevindt. Zelf een hoesje maken voor de iPhone 6S doe je met de unieke Phone Case Designer van B2C Telecom.