Apple iPhone 6s screenprotectors

Bekijk hier alle screenprotectors voor jouw Apple iPhone 6s.

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
3 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors

Touchscreen iPhone 6S bescherm je met screenprotectors B2C Telecom

De Apple iPhone 6S is de opvolger van de iPhone 6 en heeft een krachtige Apple A9-processor, die energiezuiniger is en zorgt voor betere prestaties. Omdat deze telefoon kostbaar is, heb je een goede bescherming nodig in de vorm van een iPhone 6S hoesje. Wil je ook het touchscreen de beste protectie bieden die denkbaar is? Bestel dan een Apple iPhone 6S screenprotector op onze website. Dan weet je zeker dat er geen barsten of scheuren ontstaan in het scherm.

Dankzij de fraaie innovatie 3D Touch kan het scherm van deze iPhone registreren hoe hard je erop drukt. Indien het scherm een te grote druk ervaart, zou dat natuurlijk tot problemen kunnen leiden. Daarom is het ook zo verstandig om deze krachtige smartphone met geweldige camera te voorzien van een screenprotector.

Door zelf een hoesje te maken voor de Apple iPhone 6S maak je het toestel uniek. Heb je ervoor gekozen dit ontwerp op een TPU hoesje te zetten, dan is het zeker raadzaam een screenprotector te nemen. Een TPU case beschermt namelijk alleen de zijkanten en de achterkant van de telefoon en het touchscreen blijft dus redelijk kwetsbaar. Een TPU hoesje met screenprotector biedt echter honderd procent bescherming tegen barsten, scheuren of krassen.

Jouw iPhone 6S scherm blijft kraakhelder met een hoesje en een screenprotector

We gaan ervanuit dat je ook wilt lezen over onze hoesjes: dit zijn namelijk onmisbare accessoires voor jouw Apple iPhone 6S. Zo zijn we zeer trots op onze iPhone 6S design hoesjes. Deze beschikken over exclusieve prints in allerlei thema’s. De Apple cases van B2C Telecom zijn verfijnd, elegant en stevig tegelijk.

Met onze hoesjes en screenprotectors is jouw Apple iPhone 6S perfect beschermd tegen valschade. Een screenprotector van glas of van folie is zeer makkelijk op het scherm aan te brengen. Verwijderen gaat net zo makkelijk, zonder lijmresten achter te laten. Eventueel zijn onze medewerkers ook bereid de screenprotector te bevestigen op de telefoon. Hier dien je wel voor langs te komen in ons vestiging in het Brabantse Geldrop.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes tegen de laagste prijs
  • Grotere bestellingen betekent bundelkorting
  • Hoesjes zijn kosteloos te retourneren
  • Prints op exclusief en duurzaam
  • In bezit van belangrijkste keurmerken