Telefoon Hoesje Sony Xperia 5 Barok Flower

Telefoon Hoesje Sony Xperia 5 Barok Flower

€ 19,95
nog 19 op voorraad
Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden *
Klantscore 9.3 met 9.700+ reviews
Gratis verzending in NL en BE
Bedrukt in ons eigen magazijn in NL

Vergelijkbare producten

Ben je liefhebber van bloemen met ogen in een barokke stijl? Dan kunnen we jou vast en zeker verblijden met een design hoesje Barok Flower. In de bloemen zijn namelijk een paar ogen verwerkt en dit gegeven maakt het zeer geslaagde Sony Xperia 5 Telefoon Hoesje tot een ware eyecatcher. De hele mooie print met bloemen en ogen in de stijl barok zetten we op de stand case op het moment dat jij je bestelling plaatst. Hierdoor krijgt jouw telefoon een print met een bijzondere uitstraling. Het bedrukken van deze case doen we helemaal zelf. De bloemen met ogen in barok stijl zien er op dit mooie design hoesje oogverblindend uit. De stand case heeft een standaard en wordt aan de binnenzijde met een magneet afgesloten. Je bankpas of creditcard kun je kwijt in het vakje aan de binnenkant van het telefoonhoesje met bloemen en ogen in barok stijl.

8720215384581
B2Ctelecom
Hoesjes
Geen extra valbescherming
Kunstleer, TPU
1
Book Case
Ja
Geen personage
27 mm
188 mm
Geen sportclub
30 g
129 mm

Zakelijke bestelling

Voor zakelijke klanten, die grote aantallen willen bestellen, kunnen we een offerte op maat schrijven. Bekijk onze brochure of neem contact op voor meer informatie of een offerte.

7 / 10

Het hoesje is oké. Visueel is het matig dat het gat voor de camera heel groot is, maar mijn camera bump zit helemaal linksonder in het gat en is nét niet bedekt. Verder is de rand en naad van de hoes lastig in combinatie met de vingerdrukscanner. Het randje zit in de weg voor het goed plaatsen van mijn duim op de scanner. Het hoesje is verder stevig, goed afgewerkt en de telefoon zelf past er goed in. Daarom: wel oké.

op 14-04-2023 om 16:05

10 / 10

hoesje niks mis. pas perfect en goede kwaliteit

op 28-02-2023 om 14:49