Hoesjes van B2C Telecom beschermen Sony Xperia tablets

Sony brengt tablets op de markt van hoge kwaliteit. Hiervoor heeft de Japanse conglomeraat de Xperia lijn in het leven geroepen. Het uiterlijk van de tablets is net als bij de telefoons strak, functioneel en zakelijk. Daarnaast zijn ze behoorlijk stevig. Het strakke design van de tablets vereist hoesjes en screenprotectors van hoge kwaliteit. Bestel deze daarom bij B2C Telecom, dan krijg je gegarandeerd waar voor je geld.

De Xperia lijn draait op het Android-besturingssysteem, waardoor elk Sony Xperia-toestel toegang geeft tot miljoenen apps. De tablets van Xperia hebben een schitterend scherm, dat haarscherp beeld levert. Met een Full HD-resolutie is video’s afspelen een belevenis op zich. Daarom is het goed om meteen te wijzen op onze screenprotectors. Met deze Sony Xperia accessoire worden barsten en scheuren in het kostbare 10 inch scherm voorkomen.

Ze vormen een veilige aanvulling op de hoesjes die zijn te bestellen voor de Sony tablets op deze pagina. Er zijn glazen screenprotectors en screenprotectors van folie. Glas is de veiligste optie. Een screenprotector van folie houdt vooral krassen en vuil weg. Deze Sony accessoires zijn vrij simpel op het scherm aan te brengen. Op onze website zijn bovendien handleidingen terug te vinden. Screenprotectors worden vrijwel altijd gebruikt in combinatie met een TPU hoesje.

Hoesjes leuken tablets Sony op

Dit zijn flexibele en stevige Sony Xperia Z hoesjes, maar met een screenprotector wordt nog eens een extra garantie ingebouwd.  De achterkant van de tablet en alle zijkanten worden met een TPU hoesje bedekt. Bovendien zijn de randen van de hoes verhoogd, zodat het scherm van de Tab de grond niet raakt. Sony staat naast haar goede beeldtechnologie ook bekend om haar camera's. De tablets hebben hoge megapixel sensoren, die ook terug te vinden zijn in de camera-lijn van Sony. Sony liefhebbers weten dan voldoende. Ook bij fotomomenten met minder licht is de camera nog steeds fantastisch.

Scherp beeld met beschermende tablethoes

Zie hier nog een argument om een mooi Sony Xperia hoesje aan te schaffen. De mooiste telefoonhoesjes en tablethoesjes zijn hier te vinden. Het scherm van de tablets heeft indrukwekkende resoluties en voor dit soort apparaten zijn op onze website volop Sony tablethoezen te vinden. Er zijn veel tablet hoesjes die de apparaten van Sony beschermen tegen krassen en vuil. Op deze website zijn Sony hoesjes, Sony screenprotectors en andere Sony accessoires voor tablets zeer voordelig te bestellen. Deze producten worden bovendien zeer snel geleverd. 

Je bekijkt nu de mobiele versie van deze website

Bekijk desktop versie