Screenprotectors voor Sony

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Sony
76 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors
Sony
1 2 ... 5

Screenprotectors van B2C Telecom beschermen Sony tablets en smartphones

Sony brengt tablets en smartphones op de markt van hoge kwaliteit. Hiervoor heeft de Japanse conglomeraat de Xperia lijn in het leven geroepen. Het uiterlijk van de tablets is net als bij de telefoons strak, functioneel en zakelijk. Daarnaast zijn ze behoorlijk stevig. Het strakke design van de tablets en smartphones vereist screenprotectors van hoge kwaliteit. Bestel deze daarom bij B2C Telecom, dan krijg je gegarandeerd waar voor je geld.  

De tablets en smartphones van Xperia hebben een schitterend scherm, dat haarscherp beeld levert. Met een Full HD-resolutie is video’s afspelen een belevenis op zich. Daarom is het goed om meteen te wijzen op onze screenprotectors. Met deze Sony Xperia accessoire worden barsten en scheuren in het kostbare scherm voorkomen.

Screenprotectors houden Sony scherm in tact

Er zijn glazen screenprotectors en screenprotectors van folie. Glas is de veiligste optie. Een screenprotector van folie houdt vooral krassen en vuil weg. Deze Sony accessoires zijn vrij simpel op het scherm aan te brengen. Op onze website zijn bovendien handleidingen terug te vinden. Screenprotectors worden bijvoorbeeld vrijwel altijd gebruikt in combinatie met een TPU hoesje.

Dit zijn flexibele en stevige Sony Xperia hoesjes, maar met een screenprotector wordt nog eens een extra garantie ingebouwd. De achterkant en zijkanten van de apparaten worden met een TPU hoesje bedekt. Bovendien zijn de randen van de hoes verhoogd, zodat het scherm van de smartphone of tablet de grond niet raakt. Mocht het scherm toch in aanraking komen met iets hards of scherps, dan biedt de screenprotector van glas of folie zeker uitkomst.

Foto’s scherp in beeld dankzij screenprotectors Sony tablets en smartphones

Sony staat naast haar goede beeldtechnologie ook bekend om haar camera's. De tablets hebben hoge megapixel sensoren, die ook terug te vinden zijn in de camera-lijn van Sony. Sony liefhebbers weten dan voldoende. Ook bij fotomomenten met minder licht is de camera nog steeds fantastisch. Zie hier nog een argument om een Sony Xperia screenprotector aan te schaffen. 

Het scherm van de tablets en gsm's van Sony heeft indrukwekkende resoluties en voor dit soort apparaten zijn op onze website volop Sony screenprotectors en hoesjes te vinden. Er zijn veel accessoires die de apparaten van Sony beschermen tegen krassen en vuil. Op deze website zijn Sony telefoonhoesjes, Sony screenprotectors en Sony tablethoesjes zeer voordelig te bestellen. Deze producten worden door B2C Telecom bovendien zeer snel geleverd.