Motorola G5 Plus hoesjes

Bekijk hier alle hoesjes voor jouw Motorola Moto G5 Plus.

0 resultaten

Motorola Moto G5 Plus hoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Motorola Moto G5 Plus krijgt allure met hoesje van B2C Telecom

De Motorola Moto G5 Plus is de grote broer van de Motorola Moto G5 en beide toestellen hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Lenovo mikt met de smartphone op het middensegment van de markt. Een gevolg daarvan is dat de Motorola Moto G5 Plus beschikt over bescheiden hardware. Maar hoe bescheiden het ook mag zijn, de Motorola Moto G5 Plus krijgt meer allure met een leuk hoesje van B2C Telecom. Onze goedkope smartphone hoesjes vormen de perfecte aanvulling op de Motorola Moto G5 Plus.

De Motorola Moto G5 Plus heeft net als onze telefoonhoesjes een betaalbaar prijskaartje. Wat dat betreft voelen beide producten elkaar perfect aan. De Motorola Moto G5 Plus heeft een 5,2 inch scherm, Snapdragon 625-chipset en een groter opslaggeheugen dan de lichtere versie. Verder heeft de G5 Plus een grotere batterij van 3000 mAh en een NFC-chip onder de motorkap. Dit alles wil je natuurlijk op een goede manier beschermen, zodat de Motorola Moto G5 Plus nog langer meegaat dan vandaag. Dat kan met een mooi en stevig hoesje van B2C Telecom. 

Specificaties Motorola Moto G5 Plus blijven draaien met TPU case 

Onze telefoonhoesjes beschermen de Motorola Moto G5 Plus onder alle omstandigheden. Het is logisch dat er een keer een ongevalletje plaatsvindt met het apparaat. Een val op de grond is zeer snel ingezet, ook op momenten dat je het eigenlijk niet verwacht. Een stevig smartphonehoesje van B2C Telecom zorgt ervoor dat alle onderdeeltjes en specificaties van de smartphone naar behoren blijven functioneren. De TPU cases zijn gemaakt van zeer solide materiaal, waardoor de ergste schokken makkelijk worden opgevangen. 

Stand cases geven Motorola Moto G5 Plus extra functionaliteit 

Onze smartphone cases zijn bovendien voorzien van allerlei andere handige extra functionaliteiten. In de stand cases zitten meerdere opbergvakjes voor geld en pasjes en de smartphone hoesjes hebben een standaard waarmee de Motorola Moto G5 Plus horizontaal op tafel is neer te zetten. Dit kan handig zijn op het momenten dat je de handen vrij wilt hebben tijdens het bekijken van een filmpje. 

Een andere veilige aanvulling op het smartphone hoesje is een screenprotector. Hiermee maak je het scherm een stuk duurzamer. Zonder een screenprotector van glas of folie is continu het gevaar op krassen en scheurtjes in het kostbare scherm aanwezig. Goedkope Motorola hoesjes en screenprotectors zijn in zeer ruime mate aanwezig op onze website. De producten worden zoals je van ons gewend bent zeer snel geleverd.