Motorola G5 Plus screenprotectors

Bekijk hier alle screenprotectors voor jouw Motorola Moto G5 Plus.

Geselecteerde filters:
Screenprotectors
0 resultaten
Geselecteerde filters:
Screenprotectors

Motorola G5 Plus screenprotectors

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

Bescherm touchscreen Motorola Moto G5 Plus met screenprotectors B2C Telecom

De Motorola Moto G5 Plus heeft een 5,2 inch scherm, een Snapdragon 625-chipset en een groter opslaggeheugen dan de Motorola Moto G5. Deze specificaties wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dit doe je met een Motorola Moto G5 Plus hoesje en een screenprotector. Een screenprotector aanbrengen is belangrijk, want hiermee voorkom je barsten, krassen en scheuren in het scherm.  

Onze Motorola hoesjes beschermen al voor een groot deel het kwetsbare touchscreen van de Motorola Moto G5 Plus. De Motorola Moto G5 Plus design hoesjes zijn niet alleen super trendy, maar tevens gemaakt van zeer sterk materiaal zoals PU-leer. Een screenprotector van glas of van folie is echter van zeer grote waarde. Het scherm kan op een bepaald moment toch vrij komen te liggen en dan is extra bescherming toch wel erg handig. 

Sleutels richten geen schade aan dankzij Motorola screenprotector 

Bij de aankoop van een Motorola Moto G5 Plus TPU case is het nog meer van belang dat je er een screenprotector bijneemt. Dit smartphone hoesje bedekt namelijk alleen de achterkant en de zijkanten van het apparaat volledig. Samen met een Motorola screenprotector hoef je je geen zorgen te maken als het apparaat een keer op de grond valt. Ook sleutels en andere harde en scherpe voorwerpen kunnen dan geen schade aanrichten.   

De Motorola Moto G5 Plus heeft als belangrijkste verschil ten opzichte van de reguliere Moto G5 dat het scherm een stuk groter is. Het scherm is 5,2 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Hiermee zullen beelden uitstekend ogen. Tenminste, als het scherm onbeschadigd blijft. Hier zorg je dus voor met een screenprotector. Met de Motorola Moto G5 Plus screenprotector van echt glas gaat jouw telefoon nog zeer lang en goed mee. Het touchscreen van je Motorola Moto G5 Plus zal na het aanbrengen van het zogenaamde tempered glass perfect blijven functioneren.  

Motorola Moto G5 Plus screenprotector makkelijk te bevestigen 

Onze screenprotectors zijn zeer makkelijk te bevestigen op de telefoon. Dat geldt ook voor de Motorola Moto G5 Plus Screenprotector Transparant. Deze is gemaakt van goede kwaliteit materiaal. Om de Motorola accessoire zonder bubbels of stof eronder te bevestigen, is het handig om ons instructiefilmpje op de website te bekijken. Het is ook mogelijk om de screenprotector door ons aan te laten brengen. Dan is het wel de bedoeling dat je in de buurt bent van onze showroom in Geldrop. 

B2C Telecom biedt altijd waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken