Ontwerp Sony Xperia XZ1 Compact hoesje bij B2C Telecom

De Sony Xperia XZ1 Compact is een krachtige smartphone met een compact scherm. Het scherm is kleiner dan die van de Sony Xperia XZ1 en dat geldt ook voor de accu. Deze telefoon bescherm je met de Sony Xperia XZ1 Compact hoesjes van B2C Telecom. Ben je op zoek naar een Sony hoesje dat niemand anders heeft? Ontwerp dan zelf een Sony Xperia XZ1 Compact hoesje. Bestel snel en profiteer van bundelkorting.

De Sony Xperia XZ1 Compact is waterproof! Dus kun je hele mooie foto’s onder water maken als je op vakantie bent. Deze foto’s kun je zelf op een smartphone hoesje plaatsen. Bij ons is het namelijk mogelijk om zelf een Sony Xperia XZ1 Compact hoesje te maken. Met onze unieke Phone Case Designer is het mogelijk om persoonlijke foto’s en teksten op het Sony hoesje plaatsen. Ook cliparts en leuke glossy effecten kun je op het smartphone hoesje zetten. Zelf een Sony Xperia XZ1 Compact hoesje ontwerpen is erg makkelijk.

Uniek ontwerp op boekhoesje of TPU case

Je stelt op onze website zelf een uniek hoesje samen. Wij bedrukken dit ontwerp vervolgens op een TPU hoesje, boekhoesje of stand case. Hoe het ontwerpen van het Sony Xperia XZ1 Compact hoesje in zijn werk gaat, is terug te zien in een speciale video instructie. Ook kun je zelf je ontwerp in 3D controleren. Als je dan nog iets tegenkomt dat je anders zou willen zien, is dit nog aan te passen. Wij bedrukken het Sony Xperia XZ1 Compact hoesje pas op het moment dat jij er honderd procent tevreden over bent. Dit gebeurt met een speciaal soort inkt. Die is zeer duurzaam. Jouw unieke Sony Xperia XZ1 Compact case gaat dus bijzonder lang mee.

Screenprotector extra bescherming touchscreen Sony Xperia XZ1 Compact

Alle designs worden bedrukt op een TPU case, boekhoesje of een stand case. Deze cases hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Aan de binnenkant van een boekhoesje of een stand case zitten opbergvakjes voor briefgeld of notities en pasjes. Tot slot willen we je wijzen op de mogelijkheid om een screenprotector te bestellen. Met een Sony Xperia XZ1 Compact screenprotector is het scherm maximaal beschermd tegen krassen, vuil, vlekken en barsten. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken