Ontwerp zelf een uniek Sony Xperia XA2 Ultra hoesje bij B2C Telecom 

De Sony Xperia XA2 Ultra gaat nog een stapje verder dan de Sony Xperia XA2 en beschikt over een groot 6 inch-scherm, snelle hardware en een dubbele selfiecamera aan de voorkant. Je geniet verder van een randloos scherm, dat je kunt beschermen met onze Sony Xperia XA2 Ultra hoesjes. Ben je op zoek naar een uniek Sony Xperia XA2 hoesje? Dat komt heel goed uit. Bij B2C Telecom is het mogelijk om zelf een Sony Xperia XA2 Ultra hoesje te ontwerpen. 

De Sony Xperia XA2 Ultra heeft een flinke 3580 mAh-accu, bovendien kun je de telefoon snel bijladen met Quick Charge. Met een goedkoop Sony Xperia XA2 Ultra hoesje blijft ook de processor altijd vlotjes lopen. Zelf een Sony Xperia XA2 case maken is natuurlijk helemaal geweldig. Je creëert dan immers een uniek product, waarmee je erg opvalt. Je kunt eigen teksten en foto’s zetten op een bookstyle case, stand case of een TPU case. Deze hoesjes zijn perfect op maat gemaakt voor jouw telefoon en beschikken over alle nodige uitsparingen. 

Speciale effecten, clip arts, logo’s, patronen: alles is mogelijk bij het maken van een Sony Xperia XA2 Ultra hoesje 

De Sony Xperia XA2 Ultra heeft een dubbele camera. Door de optische beeldstabilisatie kun je selfies maken terwijl je in beweging bent. Als je een exclusieve bescherming zoekt, dan is een Sony Xperia XA2 Ultra design hoesje zeer de moeite waard. Deze Sony hoesjes hebben allemaal bijzondere printjes, in verschillende thema’s. Het printje kun je dus ook zelf maken. Je kunt zelf speciale effecten, clip arts, patronen en een logo op het Sony Xperia XA2 Ultra hoesje zetten. Kies je voor een boekhoesje, dan kun je met de Phone Case Designer zelfs de magnetische sluitclip zelf vormgeven. Alle wijzigingen die je aanbrengt in je ontwerp, verschijnen real time op je beeldscherm. Kies je voor een TPU case, dan raden we je zeker aan om ook een Sony Xperia XA2 Ultra screenprotector te nemen. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken