Goedkoop Sony Xperia X hoesje maken bij B2C Telecom

Foto’s die je met de Sony Xperia X schiet zijn mooi belicht, scherp en hebben een goed kleurbereik. Die passen uitstekend op een standaard wit hoesje van B2C Telecom. Je kunt dus beginnen met het ontwerpen van je eigen Sony Xperia X hoesje. Wil je er ook graag teksten bij plaatsen? De mooiste Sony Xperia X hoesjes met foto’s, teksten en logo’s ontwerp je bij B2C Telecom. Dit kan bovendien tegen zeer lage kosten.

Die kosten kunnen we zo laag houden omdat we het drukwerk in eigen beheer doen. Daarom boeken we ook zoveel succes met onze Sony Xperia X design hoesjes. Deze smartphonehoesjes hebben een exclusieve print, die door B2C Telecom is gemaakt en bedrukt. Natuurlijk zijn er meerdere mensen die dit soort design hoesjes bij ons bestellen. Hoewel zeer exclusief en dus onderscheidend, heb je dus ook weer niet echt een uniek hoesje. Dat is wel het geval als je zelf een Sony Xperia X case maakt!

Eigen Sony Xperia X hoesje ontwerpen met PCD

Een eigen Sony Xperia X hoesje ontwerpen doe je met behulp van ons unieke PCD-programma. Met dit programma hebben we furore gemaakt in de wereld van telecom accessoires. Hiermee kun je zeer snel, makkelijk en overzichtelijk foto’s en teksten op een telefoonhoesje zetten. Eventueel kun je er ook nog een logo aan toevoegen. Dit laatste is zeker ook voor bedrijven interessant.

Zij kunnen op die manier unieke visitekaartjes maken van hun smartphone hoesjes. Na het ontwerpen krijg je altijd een preview van het resultaat te zien. Dat is wel zo handig. Stel nou dat jouw gekozen tekst toch niet zo goed tot zijn recht komt op het Sony Xperia X hoesje. Het kan zijn dat je tot nieuwe inzichten komt. Gelukkig is het dan nog mogelijk om voor een andere tekst gaan.

Sony Xperia X beschermd met hoesje en screenprotector

Het kan ook voorkomen dat je merkt dat jouw gekozen achtergrondkleur toch niet de juiste is. Bijvoorbeeld omdat die niet goed past bij de foto. Dan kun je dat weer simpel aanpassen. Zo kun je alle stappen die je hebt gezet weer terugdraaien. Op die manier kom je stapsgewijs tot het ideale eindresultaat.

Uiteindelijk is dat wat we bij B2C Telecom voor ogen hebben. Dat jij gelukkig bent met jouw zelf ontworpen Sony Xperia X hoesje. Overigens is het ook mogelijk daar een Sony Xperia X screenprotector bij te bestellen. Hoe meer accessoires je bestelt, hoe goedkoper ze worden!

B2C Telecom biedt waar voor je geld 

  • Goedkope Sony Xperia X hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kun je kosteloos retourneren
  • Prints op Sony hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk