Goedkoop Sony Xperia X hoesje maken bij B2C Telecom

Foto’s die u met de Sony Xperia X schiet zijn mooi belicht, scherp en hebben een goed kleurbereik. Die passen uitstekend op een standaard wit hoesje van B2C Telecom. U kunt dus beginnen met het ontwerpen van uw eigen Sony Xperia X hoesje. Wilt u er ook graag teksten bij plaatsen? De mooiste Sony Xperia X hoesjes met foto’s, teksten en logo’s ontwerpt u bij B2C Telecom. Dit kan bovendien tegen zeer lage kosten.

Die kosten kunnen we zo laag houden omdat we het drukwerk in eigen beheer doen. Daarom boeken we ook zoveel succes met onze Sony Xperia X design hoesjes. Deze smartphonehoesjes hebben een exclusieve print, die door B2C Telecom is gemaakt en bedrukt. Natuurlijk zijn er meerdere mensen die dit soort design hoesjes bij ons bestellen. Hoewel zeer exclusief en dus onderscheidend, heeft u dus ook weer niet echt een uniek hoesje. Dat is wel het geval als u zelf een Sony Xperia X case maakt!

Eigen Sony Xperia X hoesje ontwerpen met PCD

Een eigen Sony Xperia X hoesje ontwerpen doet u met behulp van ons unieke PCD-programma. Met dit programma hebben we furore gemaakt in de wereld van telecom accessoires. Hiermee kunt u zeer snel, makkelijk en overzichtelijk foto’s en teksten op een gsm hoesje zetten. Eventueel kunt u er ook nog een logo aan toevoegen. Dit laatste is zeker ook voor bedrijven interessant.

Zij kunnen op die manier unieke visitekaartjes maken van hun smartphone hoesjes. Na het ontwerpen krijgt u altijd een preview van het resultaat te zien. Dat is wel zo handig. Stel nou dat uw gekozen tekst toch niet zo goed tot zijn recht komt op het Sony Xperia X hoesje. Het kan zijn dat u tot nieuwe inzichten komt. Gelukkig is het dan nog mogelijk om voor een andere tekst gaan.

Sony Xperia X beschermd met hoesje en screenprotector

Het kan ook voorkomen dat u merkt dat uw gekozen achtergrondkleur toch niet de juiste is. Bijvoorbeeld omdat die niet goed past bij de foto. Dan kunt u dat weer simpel aanpassen. Zo kunt u alle stappen die u hebt gezet weer terugdraaien. Op die manier komt u stapsgewijs tot het ideale eindresultaat.

Uiteindelijk is dat wat we bij B2C Telecom voor ogen hebben. Dat u gelukkig bent met uw zelf ontworpen Sony Xperia X hoesje. Overigens is het ook mogelijk daar een Sony Xperia X screenprotector bij te bestellen. Hoe meer accessoires u bestelt, hoe goedkoper ze worden!

B2C Telecom biedt waar voor uw geld 

  • Goedkope Sony Xperia X hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer nu van bundelkorting!
  • Hoesjes kunt u kosteloos retourneren
  • Prints op Sony hoesjes exclusief en duurzaam
  • Gecertificeerd met Thuiswinkel waarborg keurmerk