Maak uniek Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) is een bijzondere telefoon, die best een bijzonder hoesje mag hebben. Maar je bent waarschijnlijk op zoek naar een uniek hoesje. Dat treft. Hier kun je zelf een Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) maken tegen zeer geringe kosten. Met onze Phone Case Designer kun je een schitterende foto op een hoesje zetten. Een foto van een vakantie bijvoorbeeld.

De Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) heeft een bijzonder 5,2 inch scherm, dat licht gebogen is. Toch heeft de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) een stevig design, dat je nog eens extra verstevigt als je een hoesje neemt van B2C Telecom. Onze Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) design hoesjes bijvoorbeeld zijn opvallend, kleurrijk en zeer onderscheidend.

Leuke foto van vakantie op Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) hoesje

Dat kan ook bijna niet anders. We hebben namelijk een designer in huis die deze speciale telefoonhoesjes ontwerpt. Zijn designs zijn exclusief bestemd voor het assortiment hoesjes van B2C Telecom. Maar op deze pagina kun jij dus gewoon zelf aan de slag als ontwerper. Goed nieuws voor mensen die overlopen van de creativiteit. Deze kun je nu leggen in jouw nieuwe Samsung hoesje.

Behalve een gezonde dosis creativiteit heb je ook nog een leuke partij foto’s en teksten nodig. Je ziet aan de voorbeelden van andere klanten wel aan wat voor soort foto’s je kunt denken. Een trouwfeest leent zich prima voor een leuke foto, maar ook een afbeelding van een vakantie of van een huisdier behoort tot de mogelijkheden. Je kunt er zelfs meerdere op een smartphone hoesje plaatsen en jouw favoriete achtergrondkleur toevoegen. Het eindresultaat wordt om door een ringetje te halen.

Unieke print op Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) case

Deze afbeeldingen gebruik je voor de unieke print op je Samsung Case. Met een aantal simpele stappen plaats je je favoriete foto’s op je unieke telefoonhoesje. Hiermee ga je zeker hoge ogen gooien in je kennissen- en vriendenkring. Je kunt ook een Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) screenprotector bij ons kopen. Je bijzondere scherm kan deze goed gebruiken. Een toptoestel als de Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F) verdient een schitterend hoesje en een screenprotector van B2C Telecom. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken