Ontwerp eigen Samsung Galaxy S5 Plus hoesje bij B2C Telecom

De Samsung Galaxy S5 Plus biedt veel extra’s. Het toestel is waterdicht, heeft achterop een hartslagscanner, is voorzien van een vingerafdrukscanner en een download booster en de S Health app is flink uitgebreid. Nog een mooi extraatje is een uniek hoesje. Dat kun je zelf ontwerpen bij B2C Telecom. Door zelf een Samsung Galaxy S5 Plus hoesje te maken wordt jouw toestel een ware blikvanger.

Je beschermt de Samsung Galaxy S5 Plus met een hoesje en een screenprotector van B2C Telecom. Onze Samsung Galaxy S5 Plus hoesjes doorstaan alle veiligheidstests. Wil je daar een unieke uitstraling aan toevoegen, dan zou je voor een design hoesje kunnen gaan. Deze Samsung Galaxy S5 Plus design hoesjes worden exclusief ontworpen door een professionele kracht van B2C Telecom.  

Persoonlijke teksten op boekhoesje Samsung Galaxy S5 Plus

Maar dan kan jouw vriend of vriendin hier natuurlijk ook over beschikken. Dat is niet het geval als je zelf een goedkoop Samsung Galaxy S5 Plus hoesje maakt. Juist om die reden besluiten veel mensen om een eigen Samsung hoesje te ontwerpen. Hiervoor gebruik je persoonlijke teksten en foto’s. Deze kun je met de Phone Case Designer op een boekhoesje zetten.

Een boekhoesje is het aller veiligste hoesje dat er is. Deze hoesjes sluiten perfect en beschermen alle zijden van de Samsung Galaxy S5 Plus. Bovendien zijn deze cases zeer praktisch. Ze bevatten vakjes voor notities en papiergeld en zien er zeer luxe uit. Met onze Phone Case Designer kun je een persoonlijke draai geven aan dit Samsung Galaxy S5 Plus hoesje.  

Heb je al eens naar de voorbeelden van zelf gemaakte hoesjes van andere klanten gekeken? Er zitten hele mooie exemplaren tussen, vinden wij zelf. Wellicht dat deze voorbeelden jou op weg kunnen helpen. Verder hebben we een video instructie online gezet, die jou kan inleiden in het ontwerpproces.

Samsung Galaxy S5 Plus hoesje met bedrijfslogo

Ook bedrijven kunnen veel baat hebben bij het zelf maken van Samsung Galaxy S5 Plus hoesjes. Op het moment dat zij grootschalig telefoons inkopen, is het handig om meteen de hoesjes erbij te bestellen. Doe je dit bij B2C Telecom, dan profiteer je optimaal van staffelkorting. Behalve foto’s en teksten kunnen bedrijven ook een logo op het hoesje zetten. Dit staat zeer professioneel. 

B2C telecom biedt altijd meerwaarde

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op hoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Unieke designs