Samsung S22 hoesjes ontwerpen

2022 is het jaar dat de Samsung Galaxy S22 wordt gelanceerd op de markt. Deze nieuwe telefoon wil je natuurlijk optimaal beschermen om er zo lang mogelijk van te genieten. Met een zelf ontworpen telefoonhoesje van B2C Telecom maak jij jouw Samsung S22 nog persoonlijker. Door middel van onze eigen Phone Case Designer heb jij keuze uit verschillende hoesjes die je kunt bewerken met foto’s, tekst en achtergronden. Laat jouw Samsung S22 eruit springen met een uniek hoesje.

Samsung S22 TPU-siliconen telefoonhoesje ontwerpen

Een TPU-siliconen hoesje beschermt de achterzijde en zijkanten van jouw telefoon. De hoesjes zijn flexibel en schokabsoberend, waardoor de meeste stoten worden opgevangen bij een eventuele val van jouw Samsung S22. Daarnaast gaan dit soort hoesjes ook nog eens lang mee. Kortom, een perfect hoesje om de S22 telefoon zo lang mogelijk nieuw te houden.

Maak een Samsung S22 bookcase 

De naam zegt het al. Bij een bookcase beschermt het hoesje jouw Samsung S 22 telefoon als het ware als een boekomslag. Het hoesje beschermt zowel de voorkant, als achterkant van de telefoon. Daarnaast biedt dit hoesje ook de mogelijkheid om briefgeld of pasjes op te bergen. Wanneer je een Samsung S 22 bookcase gaat maken, kun je de voor- en achterkant ontwerpen. Op die manier kijk je altijd naar jouw unieke ontwerp wanneer je jouw telefoon pakt.

Ontwerp een Samsung S22 standcase

Een standcase telefoonhoesje lijkt enorm veel op een bookcase. Het grote verschil is dat je met een standcase je telefoon ook eenvoudig neer kunt zetten. Ideaal wanneer je graag films of series wilt kijken op jouw Samsung S 22.

Een Samsung S22 telefoonhoesje bedrukken met een uniek ontwerp

B2C telecom zijn wij van mening dat een telefoon hoesje naast bescherming, ook uitstraling moet bieden. Met een zelfontworpen Samsung S22 telefoonhoesje ben jij in het bezig van een uniek ontwerp wat niemand heeft. Je maakt jouw telefoon op die manier nog persoonlijker en het zorgt voor een glimlach iedere als je jouw Samsung uit je broekzak haalt.

Hoe moet ik een Samsung S22 telefoonhoesje maken?

Bij B2C Telecom is het ontwerpproces zo makkelijke mogelijk gemaakt, zodat iedereen in staat is om een hoesje te ontwerpen voor een Samsung S22.  De eenvoudige werkwijze leggen we stap voor stap uit. Als eerst maak je een keuze uit het type hoesje dat je graag wilt hebben. Ga je voor een TPU-siliconen telefoonhoesje, een bookcase of toch liever voor een standcase hoesje?

Vervolgens kan het creëren van het perfecte S22 hoesje echt gaan beginnen. Je kunt kiezen uit verschillende lay-outs die wij al voor je gemaakt hebben. Wil je toch liever helemaal zelf aan de slag? Geen probleem, je kunt ook het gehele hoesje als canvas gebruiken. Daarna is het tijd voor het uploaden van jouw favoriete foto’s en deze in het canvas te slepen. Het beeld rechts toont aan hoe jouw Samsung S22 hoesje eruit komt te zien.

Zorg ervoor dat alle foto’s op de juiste plek staan en voeg er eventueel nog leuke teksten aan toe. Ook biedt B2C Telecom de mogelijkheid om achtergronden en patronen toe te voegen. Op die manier hoef je deze niet zelf te maken.

Samsung Galaxy S 22 telefoonhoesje kopen bij B2C Telecom

Ben je nog niet in het bezit van de Samsung S 22, maar wil je wel graag een telefoonhoesje ontwerpen voor jouw telefoon? De Phone Case Designer is geschikt voor bijna alle telefoon. Zo kun jij voor verschillende iPhones een hoesje ontwerpen, maar ook voor hoesjes van de voorgangers van de Samsung S 22 kun je bij B2C Telecom terecht. Bijvoorbeeld voor het bedrukken van een Samsung Galaxy S20 telefoonhoesje. Ben je niet in een creatieve bui of wil je liever een standaard hoesje? Neem dan eens een kijkje bij al onze Samsung Galaxy S 22 hoesjes.

 

Door een telefoonhoesje te ontwerpen voor iemand anders, zorg je voor een origineel cadeau met persoonlijke touch, zonder dat dit jou als ontwerper veel moeite kost!