Zelf je Samsung S20 FE hoesje ontwerpen

Wil jij zelf je Samsung Galaxy S20 FE hoesje ontwerpen? Met de handige Phone Case Designer van B2C Telecom maak jij in enkele minuten tijd het fraaiste telefoonhoesje. Van een trendy book case met mooie teksten en patronen tot een minimalistische TPU siliconen case met betekenisvolle foto; de mogelijkheden zijn eindeloos!

TPU siliconen hoesje voor de Galaxy S20 FE

Een TPU siliconen hoesje is de ideale accessoire om jouw Samsung Galaxy S20 FE op stijlvolle manier te beschermen. Een TPU case bedekt de zijkanten en volledige achterkant van de telefoon, terwijl het toestel er nauwelijks groter van wordt. Tegelijkertijd is de kans op schade in geval van een stoot of val een stuk kleiner en kun jij langer genieten van deze mooie smartphone.

Een TPU siliconen hoesje heeft één kwetsbaar punt en dat is de voorzijde van de telefoon. Deze blijft namelijk onbeschermd en daarom raden we in combinatie met een TPU case standaard het gebruik van een screenprotector aan. Doordat je het telefoonhoesje helemaal zelf kunt ontwerpen, zit het niet alleen met de bescherming maar ook met de uitstraling wel goed.

Book case voor de Samsung Galaxy S20 FE

Verwacht jij iets meer functionaliteit van een telefoonhoesje? Dan is een book case een uitstekend alternatief ten opzichte van een TPU siliconen hoesje. Een book case (ook wel boekhoesje genoemd) omsluit de gehele telefoon, inclusief de voorzijde. Hierdoor is de noodzaak voor een screenprotector minder aanwezig en blijft het toestel in elke situatie optimaal beschermd.

Bijkomend voordeel van een book case zijn de handige vakjes voor pasjes en briefgeld, waardoor je altijd en overal je belangrijkste spullen bij je hebt. Je kunt een boekhoesje bij B2C Telecom zelf ontwerpen in de meest uiteenlopende stijlen. Ga aan de slag in onze Case Designer en leef je uit met te gekke clip art, afbeeldingen, special fx en lettertypen!

Ontwerp zelf je hoesje voor de Samsung S20 FE

Een type hoesje dat we niet onbenoemd mogen laten en dat je ook helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen, is de standcase. Met een standcase heb je de mogelijkheid om je Samsung Galaxy S20 FE horizontaal voor je op tafel of schoot te zetten. Hierdoor houd jij je handen vrij en kun je urenlang onbezorgd en ontspannen genieten van de leukste films, series en video’s.

Wil je direct jouw perfecte telefoonhoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy S20 FE? Kies dan een TPU-siliconen hoesje, boekhoesje of standcase hierboven en maak te gekke creaties in onze Phone Case Designer. Voeg je favoriete foto of afbeeldingen toe en creëer een uniek hoesje dat niemand anders heeft!

Naast telefoonhoesjes voor de Samsung S20 FE, kun je bij B2C Telecom ook terecht voor de hoesjes van de Samsung S20 Ultra en de Samsung S20 Plus. Ook voor andere Samsung toestellen ben jij B2C Telecom aan het juiste adres!