Maak leuk Samsung Galaxy Note S8 hoesje bij B2C telecom

De Samsung Galaxy Note S8 heeft een grandioos scherm, dat de complete voorkant van de smartphone vult. Behalve het ongelofelijk scherpe beeld zijn ook de twee camera’s op de achterkant bijzonder. Alleen al de hoge aanschafprijs rechtvaardigt de aanschaf van een goedkoop Samsung Galaxy Note S8 hoesje. We kunnen het ons ook voorstellen dat u op zoek bent naar een hoesje dat werkelijk niemand anders heeft. Als dat het geval is, dan begint u met het maken van uw eigen Samsung Galaxy Note S8 hoesje.

Bij B2C telecom kunt u zelf hoesjes ontwerpen en laten printen. Dit printen doen we in ons eigen magazijn, aan de hand van de nieuwste technieken. Bij B2C Telecom bedrukken we hoesjes die u zelf ontwerpt in eigen beheer. Met onze Phone Case Designer kunt u eigen foto’s en teksten op het Samsung Galaxy Note S8 hoesje zetten. Zelf een Samsung Galaxy Note S8 hoesje maken is erg leuk om te doen. Met ons PCD-programma kunt u uw ideale hoesje makkelijk samenstellen. Dit unieke programma hebben we zelf ontwikkeld.

Eigen ontwerp op Samsung Galaxy Note S8 boekhoesje

Vele klanten hebben er al succesvol gebruik van gemaakt. Op onze website kunt u vele mooie voorbeelden terug zien van zelf gemaakte hoesjes door klanten. Foto’s en teksten kunt u zetten op een stand case, TPU case of een standaard boekhoesje. Bij een TPU hoesje bestellen klanten vaak ook een screenprotector. Een Samsung Galaxy Note S8 screenprotector beveiligt het scherm tegen krassen en scheuren. Deze Samsung accessoire is zeer makkelijk te bevestigen op het scherm. Screenprotectors zijn beschikbaar in glas en in folie. Glas is de veiligste optie. U kunt uw eigen ontwerp ook op een boekhoesje plaatsen (met magnetisch lipje aan de buitenkant).

Nog meer opvallen met glossy effect op Samsung Galaxy Note S8 hoesje

Deze smartphone hoesjes hebben, net als stand cases, vakjes aan de binnenkant waar u pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Een stand case heeft een extra standaard. Hiermee is de gsm op tafel neer te zetten en kunt u video’s en filmpjes achteroverleunend bekijken. Het is leuk om ook cliparts, effecten en kleuren aan uw design toe te voegen. Een glossy effect laat uw Samsung Galaxy Note S8 hoesje nog meer opvallen!

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • In bezit van belangrijkste keurmerken