Maak leuk Samsung Galaxy Note S8 hoesje bij B2C telecom

De Samsung Galaxy Note S8 heeft een grandioos scherm, dat de complete voorkant van de smartphone vult. Behalve het ongelofelijk scherpe beeld zijn ook de twee camera’s op de achterkant bijzonder. Alleen al de hoge aanschafprijs rechtvaardigt de aanschaf van een goedkoop Samsung Galaxy Note S8 hoesje. We kunnen het ons ook voorstellen dat je op zoek bent naar een hoesje dat werkelijk niemand anders heeft. Als dat het geval is, dan begin je met het maken van je eigen Samsung Galaxy Note S8 hoesje.

Bij B2C telecom kun je zelf hoesjes ontwerpen en laten printen. Dit printen doen we in ons eigen magazijn, aan de hand van de nieuwste technieken. Bij B2C Telecom bedrukken we hoesjes die je zelf ontwerpt in eigen beheer. Met onze Phone Case Designer kun je eigen foto’s en teksten op het Samsung Galaxy Note S8 hoesje zetten. Zelf een Samsung Galaxy Note S8 hoesje maken is erg leuk om te doen. Met ons PCD-programma kun je jouw ideale hoesje makkelijk samenstellen. Dit unieke programma hebben we zelf ontwikkeld. 

Eigen ontwerp op Samsung Galaxy Note S8 boekhoesje

Vele klanten hebben er al succesvol gebruik van gemaakt. Op onze website kun je vele mooie voorbeelden terug zien van zelf gemaakte hoesjes door klanten. Foto’s en teksten kun je zetten op een stand case, TPU case of een standaard boekhoesje. Bij een TPU hoesje bestellen klanten vaak ook een screenprotector. Een Samsung Galaxy Note S8 screenprotector beveiligt het scherm tegen krassen en scheuren. Deze Samsung accessoire is zeer makkelijk te bevestigen op het scherm. Screenprotectors zijn beschikbaar in glas en in folie. Glas is de veiligste optie. Je kunt je eigen ontwerp ook op een boekhoesje plaatsen (met magnetisch lipje aan de buitenkant).

Nog meer opvallen met glossy effect op Samsung Galaxy Note S8 hoesje

Deze smartphone hoesjes hebben, net als stand cases, vakjes aan de binnenkant waar je pasjes en papiergeld in kwijt kunt. Een stand case heeft een extra standaard. Hiermee is de telefoon op tafel neer te zetten en kun je video’s en filmpjes achteroverleunend bekijken. Het is leuk om ook cliparts, effecten en kleuren aan je design toe te voegen. Een glossy effect laat jouw Samsung Galaxy Note S8 hoesje nog meer opvallen!

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • In bezit van belangrijkste keurmerken