Ontwerp leuk Samsung Galaxy Core Prime hoesje bij B2C Telecom

Wil je jouw Samsung Galaxy Core Prime opleuken met een hoesje waar iedereen van opkijkt? Begin dan nu met het ontwerpen van je eigen Samsung Galaxy Core Prime hoesje. Jouw telefoon wint aan waarde door een Samsung hoesje te maken met een unieke print. Hoe mooi is het dat je dit zelf kan doen, met een klein beetje hulp van de Phone Case Designer.

De Samsung Galaxy Core Prime is ideaal als je een instapmodel zoekt. De Core Prime biedt veel gemak voor weinig geld. Het toestel is voorzien van alle features die je van een goede smartphone zou verwachten, zoals een 4,5 inch scherm, een 5-megapixelcamera, en een ruime 8 GB aan opslagruimte. Deze instapper wordt getransformeerd tot een heuse eyecatcher wanneer je zelf foto’s en teksten op het hoesje plaatst.

Zelf Samsung Galaxy Core Prime maken creatief proces

Een beetje van jezelf en een beetje van B2C Telecom, dat is het uiteindelijke resultaat als je zelf een Samsung Galaxy Core Prime hoesje ontwerpt. Je moet allereerst een beetje creativiteit in jezelf naar boven halen. Je hebt namelijk best wel wat opties als je zelf een beschermend Samsung Galaxy Core Prime hoesje maakt. De basis is een leuke foto, maar je kunt ook clip arts, effecten en een achtergrondkleur toevoegen.  

Op die manier zit je zelf op de stoel van de ontwerper. Je kunt overigens ook een hoesje kiezen dat is gemaakt door onze ontwerper. Wij hebben onze exclusieve ontwerpen gestald in onze collectie design hoesjes. Onze Samsung Galaxy Core Prime design hoesjes hebben ontwerpen die je nergens anders vindt. Wat dat betreft zijn ook deze designs uniek.

Uniek Samsung Galaxy Core Prime hoesje met foto

Maar het kan gebeuren dat iemand anders met hetzelfde design hoesje rondloopt. Dit ‘gevaar’ heb je niet als je zelf het hoesje ontwerpt. Je creëert een uniek product, waarop persoonlijke afbeeldingen en teksten komen te staan. Hiervoor gebruik je de Phone Case Designer. Dit programma hebben we zelf ontworpen. Het is uniek is zijn soort. We willen je adviseren om je leukste foto te kiezen. Dit zet echt de toon!

Onze Samsung Galaxy Core Prime hoesjes zijn behalve stevig ook nog eens zeer handig. Je kunt papiergeld en pasjes kwijt in de vakjes van de smartphone hoesjes en de magnetische sluiting geeft een zeer veilig gevoel. Jouw design en scherm komen niet in aanraking met sleutels in je broekzak. Een Samsung Galaxy A7 (SM-A700) screenprotector heeft in dat opzicht ook een preventieve werking. 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op design hoesjes exclusief en duurzaam
  • We hebben hoesjes voor vrijwel alle merken