Zelf je Samsung Galaxy A52 5G telefoonhoesje ontwerpen

Wil jij zelf je Samsung Galaxy A52 5G hoesje ontwerpen? Bij B2C Telecom maak je supersimpel je gedroomde telefoonhoesje met je favoriete foto’s en teksten. Van een minimalistische TPU siliconen case tot een hippe en praktische bookcase of standcase. Zo geef jij je telefoon een unieke uitstraling en blijft deze altijd goed beschermd.

TPU siliconen hoesje voor de Galaxy A52 5G

Wil jij alle voordelen van een goed telefoonhoesje, maar dan zonder dat het je smartphone veel groter maakt? Dan is een TPU siliconen hoesje iets voor jou. Dit type GSM hoesje omsluit alleen de achter- en zijkanten van je telefoon, waardoor het verschil in formaat te verwaarlozen valt. Wel beschermt een TPU case uitstekend tegen de meeste stoten, krassen en vallen.

Een TPU siliconen case heeft één nadeel en dat is dat de voorkant van je smartphone onbeschermd blijft. Valt of stoot je toestel net verkeerd, dan kun je ondanks dit hoesje dus achterblijven met een gebarsten scherm. Daarom bevelen wij in combinatie met een zelf ontworpen TPU siliconen hoesje altijd het gebruik van een goede screenprotector aan. Deze combinatie is stijlvol en superveilig!

Bookcase voor de Samsung Galaxy A52 5G

Een ander iconisch design voor telefoonhoesjes is natuurlijk de bookcase. Deze case omsluit je Samsung Galaxy A52 5G als een boek en ontleent daar zijn typerende naam aan. De noodzaak voor een screenprotector is bij dit hoesje minder, omdat het (mits gesloten) ook de voorkant van je smartphone beschermt.

In tegenstelling tot een TPU siliconen hoesje bevat een bookcase aan de binnenzijde ook handige vakjes voor pasjes en briefgeld. Ideaal als je vaak onderweg bent maar niet altijd een tas bij je hebt. In de Phone Case Designer van B2C Telecom kun je een boekhoesje op tal van manieren zelf ontwerpen; gebruik hiervoor eigen foto’s, lettertypen, clip art, special fx en patronen!

Ontwerp zelf je hoesje voor de Galaxy A52 5G

Naast de bookcase en TPU siliconen case kun je bij B2C Telecom ook een hippe standcase ontwerpen. Met dit hoesje kun je de Samsung Galaxy A52 5G horizontaal voor je zetten, bijvoorbeeld op schoot of op de tafel. Zo houd jij je handen vrij en kun je in een ontspannen houding urenlang Netflixen, YouTuben en nog veel meer. Ideaal voor serie- en filmliefhebbers!

Wil je direct jouw gedroomde telefoonhoesje ontwerpen voor de Samsung Galaxy A52 5G of bijvoorbeeld voor de Samsung A51 een hoesje maken? Wacht dan niet langer en selecteer op deze pagina een boekhoesje, standcase of TPU siliconen hoesje. Ga aan de slag met de Phone Case Designer en verbaas je over het verbluffende resultaat wat je in slechts enkele minuten kunt bereiken. Veel plezier!

Wil je liever een standaard hoesje voor Samsung A52 5G? Dan ben je bij B2C aan het juiste adres.