Bescherm je Nokia 4.2 met een zelfontworpen telefoonhoesje

Net als iedere fanatieke telefoongebruiker weet jij dat je Nokia 4.2 een stevig telefoonhoesje nodig heeft om zolang mogelijk mee te gaan. Bij B2CTelecom bieden wij je naast ons reguliere assortiment ook de optie om je eigen smartphonehoesje te maken. Juist, je leest het goed: ontwerp bij ons je eigen fotohoesje en zorg ervoor dat je Nokia 4.2 een echte eyecatcher wordt. Heb jij net een wereldreis gemaakt of vind je het leuk om je huisdier of favoriete voetbalclub op een case te vereeuwigen? Geen probleem. Onze geavanceerde printer zorgt ervoor dat iedere bedrukking er zo mooi mogelijk uit komt te zien. Bij B2C Telecom doen we alles zelf, daarom betaal je bij ons nooit de hoofdprijs. Goedkope telefoonhoesjes met je eigen foto’s, prints of teksten. Hoe leuk is dat!

Ontwerp je eigen smartphonehoesje | B2CTelecom

De Nokia 4.2 beschikt over een dubbele camera en heeft een groot 5,7 inch-scherm met hd-resolutie. Het is een vrij dun toestel met een mooie, glazen behuizing. Een kwalitatief hoesje dat je telefoon beschermt tegen invloeden van buitenaf is dus echt een must. Omdat deze smartphone gevoelig is voor vlekken op het scherm, doe je er goed aan om naaste en hoesje ook een screenprotector aan te schaffen. Je wilt immers zolang mogelijk van je nieuwe toestel genieten. Laat je creativiteit de vrije loop en bedruk je TPU silicone hoesje, bookcase of stand case met scherpe foto’s, logo’s of teksten en maak er een gepersonaliseerde accessoire van. Staat de basis? Dan kun je er nog teksten, cliparts, een glossy effect en jouw favoriete achtergrondkleur aan toevoegen. Het ontwerpen van je eigen gsm fotohoesje is nog nooit zo leuk geweest.

Een hoesje voor je Nokia 4.2 | Voor optimale bescherming

Een van de voordelen van B2CTelecom is dat wij vrijwel alle modellen leveren. Heb je zelf dus geen telefoonhoesje nodig maar wil je wel je vriend, vriendin, vader of moeder verrassen, dan is een gepersonaliseerde telefooncase een prima cadeau. Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen waar aandacht aan besteed is. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel praktisch geschenk waar iemand echt iets aan heeft.

Een mobiele telefoon heeft tegenwoordig iedereen, een zelfgemaakt telefoonhoesje niet. Het is een telefoonaccessoire waarmee je je kunt onderscheiden van de rest. Laat zien waar je voor staat en welke interesses je hebt. Maak van je Nokia 4.2 iets bijzonders en ontwerp een fotohoesje waar je jaren plezier van gaat hebben.