Ontwerp je eigen Nokia 2 hoesje bij B2C Telecom

De Nokia 2 is een zeer budgetvriendelijk toestel, dat een 5 inch-beeldscherm heeft. De telefoon heeft een flinke batterij van maar liefst 4100 mAh. Je kunt dus lang onafgebroken bellen met de telefoon, zeker als je er een leuk Nokia 2 hoesje bij koopt. Op een TPU hoesje, stand case of boekhoesje kun je ook een eigen ontwerp plaatsen. Je eigen Nokia 2 hoesje ontwerpen kan bij B2C Telecom voor zeer weinig geld.

De Nokia 2 is een zeer sterke budgetsmartphone. Hij weet zich te onderscheiden met de Snapdragon 212-chipset en 1 GB aan werkgeheugen. Met een Nokia 2 hoesje zorg je ervoor dat je de smartphone voor een zeer lange tijd op een veilige manier kunt gebruiken. Met een Nokia 2 hoesje kan jouw telefoon tegen een stootje. Daar komt bij dat je bij ons zelf je eigen Nokia 2 hoesje kunt maken. Onze Phone Case Designer is een zeer gebruiksvriendelijk programma, waarmee je een naam, foto of logo op een telefoonhoesje kunt zetten.  

Zet een leuke foto of je naam op het Nokia 2 hoesje

Onze Nokia hoesjes worden uniek als je er jouw eigen naam op zet. Je naam, een logo of een tekst wordt met zeer hoge kwaliteit UV-inkt op een hoesje gedrukt. Jouw eigen foto’s kun je bijvoorbeeld op een boekhoesje, stand case of TPU hoesje zetten. Eerst dien je een standaard wit telefoonhoesje te selecteren op onze website, waarna het ontwerpen kan beginnen.

Een stand case heeft een speciale standaard en is een variant op een boekhoesje. Beide cases bieden de best mogelijke bescherming voor de Nokia 2. De kwaliteit van deze hoesjes is zeer hoog en ze zijn zeer handig. We bedrukken het hoesje met logo in ons eigen magazijn. Jouw bijzondere foto’s van je vakantie blijven altijd op het Nokia 2 hoesje staan.

Logo op een Nokia 2 hoesje is ideale visitekaartje

Voor bedrijven is het aanschaffen van meerdere telefoons een behoorlijke investering. Dus is de aanschaf van een Nokia 2 hoesje zeer verstandig. Als eigenaar van een bedrijf is het zeer interessant om een logo op het telefoonhoesje te zetten. Elke keer als jouw werknemers en collega’s hun telefoon gebruiken, verschijnt de naam van je bedrijf in beeld. Een zeer fraaie vorm van PR! 

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken