Ontwerp eigen Motorola Moto C Plus hoesje bij B2C Telecom

De Motorola Moto C Plus valt op dankzij een lage aanschafprijs en een redelijk grote accu. De smartphones houden het lang vol met een mooi Motorola Moto C Plus hoesje van B2C Telecom. Wil je net even wat anders dan de rest? Dan ontwerp je op deze pagina zelf een leuk Motorola Moto C Plus hoesje. Zelf een Motorola Moto C Plus hoesje maken is met onze Phone Case Designer fantastisch om te doen.

Een leuk telefoonhoesje van B2C Telecom geeft de Motorola Moto C Plus echt iets extra's en garandeert een lange levensduur van het toestel. Als leuk en origineel voor jou niet genoeg is, dan raden we je aan om voor een eigen ontwerp te gaan. Zelf een Motorola Moto C Plus hoesje ontwerpen kan op deze website zeer goedkoop. Met onze Phone Case Designer kun je zelf foto’s en teksten op een boek hoesje zetten. Deze boekhoesjes combineren een aantal zeer cruciale elementen. Ze bieden optimale bescherming, zijn zeer praktisch en zien er zeer fraai en luxe uit.

Zelf foto zetten op Motorola Moto C Plus hoesje

Met ons PCD-programma kun je een mooie achtergrondkleur en glossy effecten op het boekhoesje zetten. Belangrijk is dat je kiest voor een hele leuke foto. Je zou een foto van een vakantie op een Motorola Moto C Plus hoesje kunnen zetten. Het kunnen ook meerdere afbeeldingen zijn. Het is mogelijk om er een stuk of tien op het Motorola hoesje te zetten. Vanuit Instagram kun je deze afbeeldingen uploaden en toevoegen aan het ontwerp van het Motorola Moto C Plus hoesje.

Als het ontwerp klaar is, kun je dit controleren in de preview. Deze stellen we automatisch beschikbaar. Bedrijven kunnen een proefdruk toegestuurd krijgen. Dit is erg handig. Je loopt geen risico als je meerdere hoesjes bestelt. Dit is iets wat bedrijven net even iets makkelijker doen dan particulieren. Zij kunnen dus ook meer profiteren van bundelkorting. Het is zeer aantrekkelijk om meerdere hoesjes tegelijk te bestellen. 

Motorola Moto C Plus screenprotector beschermt touchscreen

De Motorola Moto C Plus zal in waarde toenemen als je er zelf unieke hoesjes voor ontwerpt. Wij maken trouwens ook zelf telefoonhoesjes met speciale print. Deze kun je vinden in ons aanbod design hoesjes. Onze Motorola Moto C Plus design hoesjes worden ontworpen in verschillende thema's. Als je zelf een Motorola Moto C Plus hoesje maakt, bepaal je dus zelf het thema. Er zijn trouwens nog vele andere Motorola accessoires die jouw smartphone compleet maken. Een Motorola Moto C Plus screenprotector is daarvan een fraai voorbeeld.