Maak zelf LG V30 hoesje bij B2C Telecom

De LG V30 is een grandioos toestel. Dit schitterende toestel heeft zeer krachtige hardware en een fantastisch scherm. Onze LG V30 hoesjes geven dit apparaat de bescherming die het nodig heeft. Wil je een case met een luxe uitstraling, dan kom je uit bij onze onderscheidende LG V30 stand cases. Maar je kunt ook zelf een leuk LG V30 hoesje maken. Wij leveren hoe dan ook smartphone hoesjes met unieke ontwerpen. Ongeacht of die ontwerpen nu van jou komen of van onze grafisch designer.  

De LG V30 beschikt over een Snapdragon 835-chip en is volledig stof- en waterdicht. Deze krachtpatser heeft natuurlijk een mooi LG hoesje nodig. Indien je dit toptoestel onbeschermd laat, loop je het risico vele honderden euro’s over de balk te smijten. Een hoesje met unieke print van onze ontwerper heet bij ons een design hoesje. Dit hoesje wordt pas bedrukt op het moment dat jij het hebt besteld. De kwaliteit van de prints is uitzonderlijk goed.  

Persoonlijke foto op boekhoesje of TPU case

We bedrukken de prints op een boekhoesje. Een boekhoesje beschermt alle zijden van de smartphone, terwijl bij een TPU hoesje de voorkant deels onbedekt blijft. Het is mogelijk om zelf een mooie foto op een boekhoesje te zetten. De afbeeldingen kun je met onze Phone Case Designer uploaden vanuit Instagram. Het gaat om maximaal tien foto’s die je kunt uploaden. Je kunt dus meerdere foto’s op een LG V30 hoesje zetten.

Maar dan ben je nog niet klaar. Tenminste, dat hoeft niet. Het telefoonhoesje is namelijk nog verder aan te kleden met clip arts, effecten en logo’s. De clip arts hebben we zelf geselecteerd, deze komen ook terug in onze collectie design hoesjes. Effecten geven jouw LG hoesje een glossy uitstraling. Hier betaal je klein extra bedrag meer voor. Maar dan val je wel nog meer op met het hoesje.

LG V30 hoesje in eigen beheer bedrukt

Na het ontwerpen van het hoesje krijg je een preview te zien. Je kunt dan jouw ontwerp nog eens controleren. Ontbreekt er niks aan? Dan druk je op de bestelknop en gaan wij over tot het bedrukken van het smartphone hoesje. Dit drukwerk voeren we zelf uit. We investeren voortdurend in onze printservice, waardoor we een hoge kwaliteit print kunnen garanderen. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met het bedrukken van hoesjes.   

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken