Zelf uniek Huawei Y6 II hoesje ontwerpen bij B2C Telecom

De Huawei Y6 II is een betaalbaar toestel, dat is voorzien van een 5,5 full HD-scherm. Daar hoort een betaalbaar gsm hoesje bij, dat de bescherming biedt die het toestel nodig heeft. De Huawei Y6 II hoesjes van B2C Telecom doen echter nog veel meer dan dat. We bieden zelfs de mogelijkheid om uw eigen Huawei Y6 II hoesje te maken. Met onze Phone Case Designer is zelf een hoesje maken voor de Huawei Y6 II bijzonder aangenaam tijdverdrijf.

De Huawei Y6 II heeft een 5,5 inch beeldscherm en dat is fijn als u graag games speelt en met teksten en beelden in de weer bent. Met een TPU hoesje en een Huawei Y6 II screenprotector past de gsm nog steeds in elke broekzak. We kunnen ons echter voorstellen dat u een uniek product in uw broekzak of jaszak wilt hebben zitten. In dat geval doen we u een plezier door u erop te wijzen dat het mogelijk is om een eigen smartphone hoesje te maken voor de Huawei Y6 II.

Maak eigen Huawei Y6 II hoesje met foto

In het toestel zit een Snapdragon 617-octacore processor met 2GB werkgeheugen. Foto’s kunt u nemen met een 13-megapixel achtercamera en 8-megapixel selfiecamera. De beelden die u hiermee schiet kunt u op een smartphone hoesje zetten. Door onze Phone Case Designer te bedienen kunt u zelf een smartphone hoesje maken voor de Huawei Y6 II.

Met onze unieke Phone Case Designer is het mogelijk om een smartphonehoesje te ontwerpen met daarop uw eigen speciale teksten, foto’s, logo’s of afbeeldingen. En het alles behalve moeilijk om voor elkaar te krijgen! Onze website voorziet in een zeer praktische handleiding, zowel in print als op video. Kijk dus snel hoe u voor uw Huawei Y6 II zelf een uniek gsm hoesje ontwerpt!

Bedrijven en particulieren kunnen Huawei Y6 II hoesjes ontwerpen

Mocht u inspiratie zoeken, dan is op deze website altijd wel voorbeeld van een hoesje met foto van een andere klant te vinden. Bent u zojuist getrouwd met de liefde van uw leven? Dan is het wellicht mooi om foto’s van de bruiloft op het Huawei Y6 II hoesje te zetten. Het mooie van het hele ontwerpproces is dat u er al uw creativiteit in kwijt kunt.

Bovendien krijgt u na het ontwerpen van het Huawei hoesje met foto direct een voorbeeld op het scherm te zien in 3D. Zowel particulieren als bedrijven ontdekken de voordelen van het ontwerpen van eigen smartphonehoesjes. Zelf een hoesje maken voor de Huawei Y6 II kan zeer goedkoop bij B2C Telecom.