Zelf uniek Huawei Y6 II hoesje ontwerpen bij B2C Telecom

De Huawei Y6 II is een betaalbaar toestel, dat is voorzien van een 5,5 full HD-scherm. Daar hoort een betaalbaar telefoonhoesje bij, dat de bescherming biedt die het toestel nodig heeft. De Huawei Y6 II hoesjes van B2C Telecom doen echter nog veel meer dan dat. We bieden zelfs de mogelijkheid om je eigen Huawei Y6 II hoesje te maken. Met onze Phone Case Designer is zelf een hoesje maken voor de Huawei Y6 II bijzonder aangenaam tijdverdrijf.

De Huawei Y6 II heeft een 5,5 inch beeldscherm en dat is fijn als je graag games speelt en met teksten en beelden in de weer bent. Met een TPU hoesje en een Huawei Y6 II screenprotector past de telefoon nog steeds in elke broekzak. We kunnen ons echter voorstellen dat je een uniek product in je broekzak of jaszak wilt hebben zitten. In dat geval doen we je een plezier door je erop te wijzen dat het mogelijk is om een eigen smartphone hoesje te maken voor de Huawei Y6 II.

Maak eigen Huawei Y6 II hoesje met foto

In het toestel zit een Snapdragon 617-octacore processor met 2GB werkgeheugen. Foto’s kun je nemen met een 13-megapixel achtercamera en 8-megapixel selfiecamera. De beelden die je hiermee schiet kun je op een smartphone hoesje zetten. Door onze Phone Case Designer te bedienen kun je zelf een smartphone hoesje maken voor de Huawei Y6 II.

Met onze unieke Phone Case Designer is het mogelijk om een smartphonehoesje te ontwerpen met daarop je eigen speciale teksten, foto’s, logo’s of afbeeldingen. En het alles behalve moeilijk om voor elkaar te krijgen! Onze website voorziet in een zeer praktische handleiding, zowel in print als op video. Kijk dus snel hoe je voor je Huawei Y6 II zelf een uniek telefoonhoesje ontwerpt!

Bedrijven en particulieren kunnen Huawei Y6 II hoesjes ontwerpen

Mocht je inspiratie zoeken, dan is op deze website altijd wel voorbeeld van een telefoonhoesje met foto van een andere klant te vinden. Ben je zojuist getrouwd met de liefde van je leven? Dan is het wellicht mooi om foto’s van de bruiloft op het Huawei Y6 II hoesje te zetten. Het mooie van het hele ontwerpproces is dat je er al je creativiteit in kwijt kunt.

Bovendien krijg je na het ontwerpen van het Huawei hoesje met foto direct een voorbeeld op het scherm te zien in 3D. Zowel particulieren als bedrijven ontdekken de voordelen van het ontwerpen van eigen smartphonehoesjes. Zelf een hoesje maken voor de Huawei Y6 II kan zeer goedkoop bij B2C Telecom.