Bescherm jouw Apple iPhone X/XS met een uniek hoesje met eigen design 

De Apple iPhone X/XS is een uitzonderlijk toestel, dat gerust op een uitzonderlijke manier beschermd mag worden. Een boekhoesje, TPU Case of stand case is al heel bijzonder, maar je kunt deze hoesjes uniek maken door er een eigen ontwerp op te plaatsen. Overigens kunnen we ook zelf schitterende designs op Apple iPhone X/XS hoesjes zetten. De Apple iPhone X/XS design hoesjes zijn zeer exclusief. Net als de hoesjes die je zelf ontwerpt, bedrukken we deze in ons eigen magazijn.

De Apple iPhone X/XS blijft al zijn aantrekkelijke eigenschappen behouden als je een goedkoop Apple iPhone X/XS hoesje bestelt op deze website. Moet een Apple hoesje voor jou heel speciaal zijn en veel eigen foto’s hebben? Ga dan voor een eigen ontwerp. Dit verdient jouw Apple iPhone X/XS ook gewoon. Je bent uniek bezig als je zelf een hoesje ontwerpt maakt voor de Apple iPhone X/XS. Je kunt gebruik maken van onze onlangs opnieuw gerestylede Phone Case Designer, een zeer fraaie ontwerpmodule.

Plaats eigen teksten, foto’s en logo’s op een Apple iPhone X/XS hoesje 

Wil je jouw Apple iPhone X/XS op een unieke manier beschermen, dan is een telefoonhoesje met een eigen print de uitkomst. Je kunt je eigen case in volle vrijheid ontwerpen. De case wordt bedrukt in ons eigen magazijn. Met onze Phone Case Designer kun je zelf foto’s en teksten op een smartphone hoesje zetten. Kies voor foto’s van hoge resolutie, dan komt jouw eigen ontwerp er schitterend uit te zien.

Je Apple iPhone X/XS wordt zeer persoonlijk met een eigen ontwerp op een tpu case of stand case. Jouw eigen design kun je in realtime controleren. Iedere stap die je maakt verschijnt direct in beeld. De designs zijn zeer duurzaam. Ze zijn met UV-inkt op de hoesjes bedrukt, met een zeer geavanceerde printer. Wij bedrukken jouw unieke ontwerp voor zeer weinig geld op een boekhoesje, stand case of TPU case. Behalve teksten en foto’s kun je jouw unieke ontwerp uitbreiden met patronen, glossy effecten en designs van B2C Telecom.

B2C Telecom biedt waar voor je geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • Profiteer van bundelkorting
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken