Maak goedkoop iPhone 8 Plus hoesje bij B2C Telecom

Op zoek naar een leuk hoesje voor de iPhone 8 Plus? Daar kunnen wij in voorzien. Wil je een uniek iPhone hoesje? Ook dan kunnen we je gelukkig maken. Want hier kun je zelf een uniek iPhone 8 Plus hoesje ontwerpen. Met dit concept boekt B2C telecom steeds meer succes. Een van de redenen is dat mensen graag wat over hebben voor een gepersonaliseerd hoesje.

De camera’s van de iPhone 8 Plus zijn zeer goed. Je kunt zeer scherpe foto’s en video’s maken met de dubbele 12-megapixel camera. Deze afbeeldingen kun je opslaan in het ruime 64 GB werk geheugen. Een iPhone 8 Plus hoesje zorgt ervoor dat jouw foto’s niet verloren zullen raken. Dat is mooi. Dan kun je ze immers gebruiken als je zelf een hoesje gaat maken.

Foto en logo plaatsen op uniek iPhone 8 Plus hoesje

Met ons PCD-programma kun je meerdere foto’s, teksten en een logo plaatsen op een smartphonehoesje. Dat laatste is vooral voor bedrijven zeer interessant. Het is erg chique om een bedrijfslogo terug te laten komen op een telefoonhoesje. Als werknemers hier gebruik van maken, oogt dit zeer professioneel. Door vele hoesjes tegelijk te bestellen kunnen organisaties tevens de kosten drukken.

Over kosten drukken gesproken. Dit kunnen wij ook doen omdat we het printen van de smartphone hoesjes in eigen beheer doen. Met onze printservice zijn we zeer innoverend bezig. Dat zie je terug in de prints op onze hoesjes. Ook op onze design hoesjes. De iPhone 8 Plus design hoesjes worden door ons zelf ontworpen en ter plekke bedrukt. Ook jouw ontwerp bedrukken we dus zelf.

iPhone 8 Plus in nieuwstaat met hoesje en screenprotector

Onze iPhone 8 Plus hoesjes beschermen dit toptoestel niet alleen optimaal. Ze zijn ook nog eens in vele opzichten functioneel. Ze zijn bijvoorbeeld ook zeer praktisch. De prints zijn zeer onderscheidend en duurzaam. We gebruiken een speciaal soort inkt dat zeer lang meegaat. Deze inkt wordt gebruikt voor de design hoesjes en de cases die je zelf ontwerpt.  

Onze iPhone 8 Plus cases zorgen ervoor dat het scherm en het design in nieuwstaat blijven. Daar kan ook een screenprotector een wezenlijke bijdrage aan leveren. Deze iPhone 8 Plus screenprotectors zijn goedkoop en zeer makkelijk te bevestigen op het scherm.

B2C telecom biedt meerwaarde

  • De beste hoesjes tegen de laagste prijs
  • Profiteer van bundelkorting
  • Je kunt hoesjes kosteloos retourneren
  • Prints op telefoonhoesjes zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Meer dan 20.000 positieve klantenreviews