Zelf unieke iPhone 7 hoesjes maken bij B2C Telecom

Met de iPhone 7 heeft u een krachtige gsm in handen die over alles beschikt wat u van een toptoestel mag verwachten. Een geweldige camera, 3D Touch en functies zoals Live Photos bieden een optimale smartphone-ervaring. Nu u toch wat meer geld uitgegeven hebt voor een goede smartphone, kunt u net zo goed meteen zelf een hoesje maken voor de iPhone 7. Door zelf een iPhone 7 hoesje te ontwerpen krijgt dit toestel het unieke Apple hoesje dat het verdient.

Apple toestellen zijn doorgaans wat duurder, maar u krijgt er een uitgebreide, gebruiksvriendelijke en vooral luxe smartphone voor terug. Deze exclusieve gsm heeft recht op het beste en exclusiefste gsm-hoesje dat er is. Onze ‘normale’ iPhone 7 hoesjes zijn al weergaloos, maar wat als u zelf een iPhone 7 hoes besluit te ontwerpen. Dan gaat er een wereld voor u open. Klanten die u zijn voorgegaan kunnen dit beamen. Dat blijkt ook wel uit de reviews en de voorbeelden van zelf gemaakte iPhone 7 hoezen die op onze website staan.

Eigen iPhone 7 hoesje met vakantiefoto’s ontwerpen

Vaak kiezen mensen ervoor om een hoesje met vakantiefoto te ontwerpen of hun geliefde huisdier op de iPhone case te plaatsen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld afbeeldingen van idolen of bruiloften. Het leuke is dat u zelf uw creativiteit kunt gebruiken tijdens het maken van het iPhone 7 hoesje.

Met onze Phone Case Designer kunt u persoonlijke foto’s, teksten en logo’s plaatsen op het hoesje en deze aanvullen met clip arts, achtergrondkleuren en speciale effecten. U kunt uw inspanningen telkens terugzien in de preview en vervolgens weer aanpassingen doen. Het resultaat is uiteindelijk een unieke iPhone 7 hoes, waarmee u nog jarenlang trots kunt rondlopen.

Het is mogelijk om een ontwerp te maken op een standaard boekhoesje of een TPU hoesje. Deze iPhone hoesjes zijn gemaakt van zeer solide materiaal. Er zijn boekhoesjes met en zonder een magnetisch lipje. Laatstgenoemd iPhone 7 hoesje wordt met een magneet aan de binnenkant stevig dicht gehouden. Een TPU hoesje beschermt vooral de voorkant en de zijkanten van de iPhone 7. Vandaar dat er vaak een screenprotector bij wordt besteld. Deze extra laag glas of folie beschermt het kostbare touchscreen.  

Unieke iPhone 7 hoesjes met logo voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen zelf hun unieke iPhone 7 hoesjes ontwerpen. Voordeel is dat zij een beroep kunnen doen op bundelkorting. Hoe meer hoesjes er worden besteld, hoe hoger immers de korting. Voor bedrijven kan het een mooie uitstraling geven als hun personeel werkt met exacte dezelfde toestellen en hoesjes met speciale logo’s en teksten.