Een iPhone 12 hoesje bedrukken doe je bij B2C Telecom

Met de nieuwe Apple iPhone 12 heb je een top toestel in handen; de vele camerafuncties, Apple’s nieuwe A14 chip en de ondersteuning van 5G, zijn slechts een aantal voorbeelden van de fijne features van dit toestel. Ben je inmiddels trotse eigenaar van de iPhone 12? Dan mag een passend telefoonhoesje niet ontbreken! Bij B2C Telecom kun je zelf een iPhone 12 hoesje ontwerpen. In onze Phone Case Designer kun je aangeven of je voor een TPU case, Gripcase, Standcase of Bookcase hoesje gaat. Vervolgens kun je zelf een iPhone 12 hoesje maken door het geselecteerde type hoesje te voorzien van foto’s, teksten, kleuren en effecten. Op die manier verzeker je jezelf er niet alleen van dat jouw iPhone 12 goed beschermd wordt, maar springt jouw iPhone er ook tussen alle andere toestellen uit. Zelf een iPhone 12 hoesje bedrukken is namelijk de manier om een persoonlijke touch aan je nieuwe toestel te geven.

Apple iPhone 12 hoesje ontwerpen voor jezelf of als cadeau

Het leuke aan het zelf ontwerpen van een iPhone hoesje bij B2C Telecom, is dat dit op heel eenvoudige wijze kan worden gedaan. Je hoeft dus geen design skills te hebben om een mooi telefoonhoesje te ontwerpen, want via onze Phone Case Designer kan dit heel gemakkelijk. Dit betekent ook dat een iPhone 12 hoesje bedrukken voor een ander, zo is gedaan. Zorg dat je enkele leuke foto’s paraat hebt, voorzie het hoesje van een persoonlijke tekst en in mum van tijd heb je het ideale cadeau voor iemand die jij wil verrassen met een uniek telefoonhoesje. De mogelijkheid voor het bedrukken van telefoonhoesjes die we bieden, is ook uitermate geschikt voor bedrijven die hun werknemers willen verrassen met een persoonlijk cadeau. Een iPhone 12 hoesje maken met bedrijfslogo is namelijk zo gepiept. Op die manier loopt iedereen in jouw bedrijf er straks met hetzelfde telefoonhoesje bij, wat ongetwijfeld een professionele uitstraling heeft en verbondenheid kan stimuleren.

iPhone 12 hoesje bedrukken met uniek ontwerp

Zelf een iPhone 12 hoesje ontwerpen stelt je in staat om een blijvende herinnering aan mooie momenten te creëren. Voorzie jouw telefoonhoesje bijvoorbeeld van een vakantiefoto of een foto van je favoriete huisdier of van familie en vrienden, om vervolgens elke keer weer blij te worden als je je iPhone uit je zak haalt en jouw gepersonaliseerde hoesje ziet. Tijdens het ontwerpproces zie je in onze Phone Case Designer steeds een preview van het telefoonhoesje, waardoor je een goed beeld krijgt van hoe het telefoonhoesje eruit komt te zien.

Mogelijkheden iPhone 12 telefoonhoesjes

Heb je geen behoefte aan het zelf ontwerpen van een hoesje voor jouw iPhone 12? In onze webshop vind je ook allerlei iPhone 12 hoesjes met te gekke designs, die je zo bestelt. Wil je graag zelf een iPhone hoesje ontwerpen, maar bezit je geen iPhone 12? Niet getreurd, bij B2C Telecom heb je de mogelijkheid om voor allerlei soorten iPhones zelf een telefoonhoesje te maken. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een iPhone 8 hoesje maken, maar kun je ook diverse typen iPhone SE hoesjes ontwerpen met een persoonlijk design.