Zelf je iPhone 14 hoesje ontwerpen

De iPhone 14 is een toestel dat technisch gezien een nieuwe standaard zet. Het design van dit toestel wijkt echter niet veel af van dat van eerdere generaties en daarom is het een goed idee om voor de iPhone 14 zelf een hoesje te ontwerpen. Met een zelf ontworpen TPU case, stand case of book case koppel jij een unieke uitstraling aan een optimale bescherming van je telefoon.

GSM hoesje iPhone 14: TPU case of back cover

Wanneer je zelf een hoesje voor de iPhone 14 gaat ontwerpen, kom je al snel uit bij een back cover. Dit is een minimalistische TPU siliconen case die de zij- en achterkant van je telefoon omsluit en deze hierdoor nauwelijks groter maakt. Dat is prettig, want zo blijft de iPhone 14 met zijn schermformaat van 6,1 inch een handzaam en prettig te bedienen toestel.

Toch zijn er ook redenen om voor een ander telefoonhoesje dan een back cover te kiezen. Deze TPU case laat de voorkant van jouw iPhone 14 namelijk onbeschermd, waardoor deze kwetsbaar is voor stoten en krassen. Wanneer je besluit om zelf een back cover voor de iPhone 14 te ontwerpen, adviseren we dan ook altijd een goede screenprotector mee te bestellen.

iPhone 14: book case maken met meerdere foto’s

Wil je naast je GSM hoesje helemaal geen screenprotector nodig hebben? Kies dan voor een fraaie book case die jouw iPhone 14 niet alleen óók aan de voorzijde beschermt, maar tevens praktische vakjes bevat voor pasjes of briefgeld. Een goed alternatief hiervoor is een stand case, die hetzelfde ontwerp van een boekhoesje combineert met een handige standaard om je toestel rechtop te zetten.

Welk type telefoonhoesje jij ook kiest om zelf te ontwerpen voor je iPhone 14; bij B2C Telecom kun je het volledig naar eigen inzicht samenstellen. Zo kun je een GSM hoesje maken met meerdere foto’s en naar hartenlust andere afbeeldingen, teksten, clipart, patronen en special FX toevoegen. In slechts enkele minuten kun je op onze website het hoesje van je dromen creëren!

Telefoonhoesje voor de iPhone 14 zelf ontwerpen

Twijfel jij nog of je zelf een telefoonhoesje voor de iPhone 14 wilt ontwerpen? Op onze website vind je honderden kant-en-klare en trendy designs die jou de moeite van een eigen ontwerp besparen. Met categorieën als Dieren, Bloemen & Planten, Abstract, Reizen en Eten & Drinken is de kans groot dat jij een GSM hoesje vindt dat aansluit op jouw smaak en wensen.

Wil je echter een telefoonhoesje met een unieke uitstraling dat niemand anders heeft, dan raden we aan om zelf je hoesje voor de iPhone 14 te ontwerpen. Een zelf ontworpen boekhoesje, stand case of back cover is het ideale cadeau voor jezelf of een ander en staat garant voor hoge kwaliteit en effectieve bescherming. Plaats direct je bestelling en profiteer van een razendsnelle verzending!