Ontwerp jouw Apple iPhone 12 Pro telefoonhoesje

De Apple iPhone 12 Pro is duidelijk weer een stap vooruit ten opzichte van de ‘gewone’ iPhone 12. Het belangrijkste verschil zit hem in de camera, waarmee je aanzienlijk verder kunt inzoomen en zo de meest prachtige foto’s kunt maken. Ook de behuizing is iets anders, want de Pro heeft een stalen frame waar de goedkopere versie het moet doen met een aluminium frame.

Veel verschil maakt dit frame overigens niet, want het is traditiegetrouw vooral het glazen gedeelte van de behuizing dat iPhones kwetsbaar maakt voor een val, stoot of kras. Ook voor de iPhone 12 Pro geldt dat je deze absoluut wilt beschermen met een goed telefoonhoesje. Zeker omdat Apple nu een plastic rand in het frame heeft weggehaald, die in voorgaande modellen nog schokken opving.

Ontwerp je iPhone 12 Pro hoesje: TPU case, gripcase of standcase

Helemaal leuk is het natuurlijk als je jouw telefoonhoesje voor de iPhone 12 Pro zelf gaat ontwerpen. Daarover straks meer; eerst moet je nog een type hoesje kiezen! Met een gripcase kun je sowieso geen verkeerde keuze maken, want deze garandeert je naast een leuk design ook van een ijzersterke grip waardoor je voorkomt dat je dure toestel uit je vingers glipt.

Ben je een echte film- en seriesfanaat? Dan is er maar één optie voor jou: een standcase! Met dit handige hoesje kun jij je smartphone horizontaal voor je zetten en zo je handen vrij houden. Hoeft jouw GSM hoesje niet functioneel te zijn en moet het alleen je telefoon beschermen? Kies dan voor een voordelige TPU siliconen case en ontwerp deze helemaal zelf met je eigen bedrukking.

Zelf een origineel smartphone hoesje voor de iPhone 12 Pro ontwerpen

Over deze bedrukking gesproken: hiermee kun je werkelijk alle kanten op. In de Case Designer van B2C Telecom vind je allerlei leuke patronen, clip art en special fx. Ook kun je makkelijk tekst toevoegen en je hoesje zo voorzien van een betekenisvolle boodschap. Natuurlijk kun je al deze verschillende elementen naar hartenlust met elkaar combineren en zo de gaafste creaties maken.

Het pronkstuk van een zelf ontworpen hoesje is in de meeste gevallen een foto. Denk aan dat hilarische vakantiekiekje, die leuke familiefoto of die vertederende foto van je kind. Deze foto’s hebben een vaak een emotionele lading en daarom is het fijn om ze altijd bij je te kunnen dragen. Want wat heb je tegenwoordig nu vaker bij je dan je telefoon?

Bestel nu jouw hoesje met unieke ontwerp voor de Apple iPhone 12 Pro

Laten we eerlijk zijn: de Apple iPhone 12 Pro is een geweldig toestel, maar wel behoorlijk aan de prijs. Je wilt deze dure smartphone daarom echt beschermen met een telefoonhoesje, dat gelukkig veel minder duur is dan het toestel zelf. Bij B2C Telecom koop je een zelf ontworpen en kwalitatief hoogwaardig hoesje al voor minder dan een paar tientjes.

Heb je voor je Apple iPhone 12 Pro meer nodig dan een gripcase, standcase of TPU siliconen case? Bij ons kun je uiteraard ook terecht voor de belangrijkste accessoires. Zo is het gebruik van een screenprotector geen overbodige luxe in combinatie met een TPU backcover. Start nu direct met het ontwerpen van je hoesje en ervaar zelf hoe leuk en makkelijk het is!