iPhone 11 Pro Max hoesjes

Net zo goed als de iPhone 11 Pro, maar dan net een tikkeltje groter: dat is de iPhone 11 Pro Max.
We hebben zorgvuldig de beste collectie telefoonhoesjes voor dit toestel geselecteerd. Je kunt echter ook gemakkelijk een leuk hoesje met eigen foto’s maken met behulp van onze ontwerptool! Op deze manier heb je een super gepersonaliseerd accessoire voor jouw iPhone.

Laat jouw foto’s drukken op verschillende soorten telefoonhoesjes

Je kunt jouw eigen foto’s toevoegen op boekhoesjes, standcases, TPU hoesjes en de schokbestendige TPU telefoonhoesjes. Je hebt een ruime keus aan telefoonhoesjes die je kunt personaliseren met jouw eigen foto’s.
Door ons ontwerpprogramma kun je jouw eigen leuke telefoonhoesjes ontwerpen, compleet naar jouw eigen smaak en stijl. Voeg foto’s toe van jouw idolen, je huisdier of van je geliefde. Maak een statement en creëer vandaag nog jouw eigen hoesje.

Laat jouw TPU case of standcase bedrukken met jouw eigen foto!

Wij zijn van mening dat een telefoonhoesje niet alleen mooi moet zijn, maar ook zijn werk naar behoren moet doen. De TPU cases, boekhoesjes én standcases doen dat! De standcase is ontzettend handig om bijvoorbeeld je favoriete series mee te kijken of om gemakkelijk anderen iets te laten zien.
De TPU cases zijn van sterk, onbreekbaar materiaal en houden jouw iPhone 11 Pro Max veilig tijdens een val. Ga je voor extra veiligheid? Kies dan een TPU case met anti-shock. Deze telefoonhoesjes zijn volledig schokbestendig en houden jouw smartphone intact. Als je een echte angsthaas of kluns bent, kun je ook nog één van onze glazen screenprotectors aanschaffen. Deze zijn van erg goede kwaliteit, passen perfect op jouw beeldscherm en beschermen jouw telefoon tegen krassen en barsten.

Hét perfecte verjaardagscadeau: een telefoonhoesje met eigen foto!

Bij B2C Telecom kun je met behulp van ons ontwerpprogramma jouw telefoonhoesje personaliseren met een foto naar keuze. Nu kun je uiteraard een tof hoesje voor jezelf ontwerpen, maar deze gepersonaliseerde hoesjes zijn ook ontzettend leuk om bijvoorbeeld als verjaardagscadeau te geven!
Wat je ook met het telefoonhoesje met eigen foto doet, een uniek cadeautje heb je hiermee zeker in handen.