Zelf je Apple iPad Pro 11 2020 hoesje ontwerpen

Wil jij zelf je Apple iPad Pro 11 2020 hoesje ontwerpen? Dan ben je bij B2C Telecom aan het juiste adres. Met onze handige Case Designer ontwerp je in een handomdraai het meest prachtige tablethoesje met foto. Van een minimalistische TPU back cover tot een hoogwaardige back case met praktische standaard. Hieronder lees je alles over de voordelen en opties.

TPU tablet hoesje voor de iPad Pro 11 2020

Een uitstekende keuze voor je Apple iPad Pro 11 2020 is een TPU tablethoesje. Dit is een minimalistische back cover die de hele achterkant en zijkanten van de tablet bedekt. Het grote voordeel hiervan is dat je nauwelijks merkt dat je een hoes gebruikt en dat je iPad Pro nog steeds net zo lekker in de hand ligt.

Een nadeel is er echter ook. Een TPU case beschermt namelijk niet de voorkant van je tablet, waardoor het mooie Apple-scherm kwetsbaar is voor schade door stoten, krassen of vallen. Je kunt dit eenvoudig oplossen door niet alleen een TPU hoesje te ontwerpen, maar hier ook een goede screenprotector bij aan te schaffen. Dit bevelen wij sterk aan voor een optimale levensduur.

Book case met standaard voor de iPad Pro 11 2020

Een hoes met nog meer functionaliteit is de back case met standaard. Ook deze kun je voor je Apple iPad Pro 11 2020 helemaal zelf ontwerpen, waarbij je geniet van nog meer mogelijkheden. In tegenstelling tot een TPU cover bedekt een book case namelijk ook de voorkant van je tablet. Hierdoor heb je twee keer zoveel ruimte op de hoes om deze met je eigen ontwerp te bedrukken.

Ook in het dagelijks gebruik biedt een book case diverse voordelen. Zo heb je geen screenprotector nodig, omdat de flap aan de voorzijde voldoende bescherming biedt voor je scherm. Ook wordt deze tablethoes voor je Apple iPad Pro 2020 geleverd met een handige standaard, waardoor je je handen vrij hebt als je ontspannen een film of serie wilt kijken.

Ontwerp zelf je cover of hoesje voor de Apple iPad Pro 11 2020

Het zelf ontwerpen van een hoesje voor je Apple iPad Pro 11 2020 is bij B2C Telecom een fluitje van een cent. Laad met enkele muisklikken je favoriete foto’s in of voeg andere elementen zoals afbeeldingen, patronen, tekst, clip art en diverse special fx toe. Het maken van een hoesje moet vooral leuk zijn en daarom hebben we het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Bijkomend voordeel is dat een tablethoes van B2C Telecom garant staat voor een hoogwaardige kwaliteit en groot gebruikscomfort. Zo is een TPU back cover of book case de ideale aanvulling op jouw Apple iPad Pro 2020. Direct aan de slag met ontwerpen? Kies je favoriete hoes en profiteer van snelle verzending!