Kies je Acer toestel
We hebben 0 toestellen gevonden

Maak Acer uniek door zelf hoesje te maken

De toestellen van Acer hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Voor een Acer hoeft minder betaald te worden dan voor een concurrerend toestel. Wel kan het gevoel je misschien bekruipen dat de telefoons een beetje op elkaar lijken. Dit kan verholpen worden door zelf een hoesje te maken voor de Acer. Wij bieden de bijzondere mogelijkheid om zelf een telefoonhoesje te ontwerpen.  

Het kan ook zijn dat je geen keuze hebt kunnen maken uit ons overweldigende aanbod design hoesjes, stand cases of TPU cases. Al dit soort hoesjes hebben hun eigen specifieke kenmerken. Tegelijkertijd zijn ze door iedereen te bestellen, met een simpele druk op de knop op onze website. Hoe anders is dit als je zelf een hoesje maakt. Dit kan op een toegankelijke manier met behulp van onze speciale Phone Case Designer.

Kampioenshoesje voor je Acer

Het is niet alleen makkelijk om te doen, maar ook nog eens heel erg aangenaam. We merken aan onze klanten dat ze zich met vol enthousiasme op deze mogelijkheid storten. Dat is ook wel te begrijpen. Je mooiste en aantrekkelijkste foto’s en teksten kunnen worden geplaatst op een boekhoesje of een fliphoesje. Daarin kun je zover gaan als je zelf wilt. Uiteindelijk ben je in bezit van een Acer hoesje dat nergens anders te vinden is.

Speel je in het eerste elftal van de plaatselijke voetbalclub en ben je zojuist kampioen geworden? Gefeliciteerd! Niet alleen met de verdiende promotie naar een hogere klasse, maar ook omdat je waarschijnlijk foto’s van deze gedenkwaardige gebeurtenis hebt en deze op het smartphonehoesje geplaatst kunnen worden. Het is overigens mogelijk om meerdere foto’s op het Acer Hoesje te zetten, dus een schitterend kampioenshoesje ligt binnen handbereik. Als achtergrond zou je zelfs de kleuren van jouw voetbalclub kunnen gebruiken.   

Acer waardevoller met persoonlijk hoesje

Maar er zijn nog vele andere opties denkbaar. Heb je een geweldige wereldreis achter de rug, dan kunnen de mooiste foto’s daarvan als herinnering op de smartphone case worden gezet. Hetzelfde geldt voor een foto’s van huisdieren, bedrijfsuitjes of bedrijfsfeestjes. Daar zijn op onze website nog mooie cliparts aan toe te voegen.

Het mooie aan deze service is dat je na het ontwerp van het Acer hoesje direct een voorbeeld te zien krijgt. Op die manier kan de Acer case net zo vaak aangepast worden tot het eindresultaat naar wens is. Ook kunnen bedrijven een Acer hoesje maken. Op het moment dat werknemers beschikken over hetzelfde smartphonehoesje met bedrijfslogo, levert dat een geweldig visitekaartje op. Organisaties die zelf hun hoesje ontwerpen krijgen altijd een gratis proefdruk toegestuurd.