Samsung Tab S3 9.7 tablethoesjes

Bekijk hier alle tablethoesjes voor jouw Samsung Galaxy Tab S3 9.7.

0 resultaten

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 tablethoesjes | Gratis verzending

Geen zoekresultaat

Helaas! Wij vonden geen artikelen voor jouw zoekopdracht.

Wat kun je doen?

  • Controleer de spelling van je zoekopdracht
  • Probeer een andere zoekopdracht
  • Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.
 

Zelf een hoesje ontwerpen?

Op zoek naar een hoesje, maar kun je er geen vinden dat uniek is en echt bij je past? Maak hem dan zelf.

Seppe

B2C Telecom-hoesjes en Samsung Galaxy S3 9.7 voor elkaar gemaakt

De snelheid van de Samsung Galaxy S3 9.7 behouden betekent snel een leuk hoesje scoren op onze website. Waarschijnlijk ben je met de tablet vaak onderweg en dit maakt het apparaat zeer kwetsbaar. Doe je er een hoesje omheen, dan blijft de bepaald niet goedkope Samsung Galaxy S3 9.7 zijn waarde behouden. Als je eenmaal met de niet geringe aanschafprijs over de brug bent gekomen, wil je immers niet snel met reparatiekosten worden opgezadeld.

De Samsung hoesjes van B2C Telecom zijn zeer fraai en onderscheidend. Dat komt door het goede materiaal waarvan ze gemaakt zijn en de waanzinnig mooie prints. Hier staan we al jarenlang om bekend. Daarnaast zijn onze tablethoezen zeer praktisch in gebruik. Dat geldt in het bijzonder voor onze stand hoesjes. Deze zijn multifunctioneel van aard en de flexibele hoeken zorgen voor een perfecte pasvorm. De tablet hoezen van B2C Telecom en de Samsung Galaxy S3 9.7 zijn voor elkaar gemaakt.

Hoesje beschermt kostbare scherm

De flap van het hoesje vouw je in een handomdraai om tot een standaard waarmee je de tablet horizontaal neer kunt zetten. Ideaal als je met de Samsung Galaxy S3 9.7 een film op wilt zetten en de handen vrij dient te houden. De handige uitsparingen in de houder van het Samsung hoesje zorgen ervoor dat de tablet altijd te bedienen is zonder dat je deze uit de hoes hoeft te halen.

Alle knoppen en poorten blijven te allen tijde beschikbaar en er zijn extra accessoires aan te sluiten op het apparaat. Bij het dichtklappen van de tablethoes is het scherm van de Samsung Galaxy S3 9.7 optimaal beschermd tegen krassen. Dit komt door het zachte materiaal aan de binnenkant van de tablet hoes. Laat je de Samsung Galaxy S3 9.7 een keer uit de handen vallen, dan vangt het hoesje de grootste schokken op.

Stand hoesjes in verschillende uitvoeringen

Deze stand hoesjes zijn in zeer veel verschillende felle en opvallende kleuren en printjes beschikbaar. Het lijkt ons dus sterk dat je geen goede keuze kunt maken. Bestel een Samsung Galaxy S3 9.7 hoesje op onze website, dan doe je dat tegen de laagste kosten. We staan namelijk bekend als leverancier van goedkope hoesjes. Mocht het hoesje om wat voor reden dan ook niet bevallen, dan kun je deze kosteloos terugsturen. We hebben namelijk een goede service hoog in het vaandel staan. Dat blijkt ook wel uit onze duizenden positieve klantenreviews.