Sony Xperia XZs telefoonhoesjes

Sony Xperia XZs accessoires

Beleef Sony Xperia XZs intenser met hoesje van B2C Telecom

De Sony Xperia XZs is het kleinere broertje van de Sony Xperia XZ Premium. De Sony Xperia XZs is goedkoper en het scherm is energiezuiniger. Erg opvallend is de 19-megapixelcamera op de achterzijde, waarmee met 960 beelden per seconde kan worden gefilmd. Met een hoesje kun je er zeker van zijn dat de beelden niet aan scherpte zullen inboeten.

De hardware van de Sony Xperia XZs is iets minder krachtig dan die van de Sony Xperia XZ Premium. Verder is het 5,2 inch Full HD scherm ietsje kleiner dan de 5,5 inch van de Sony Xperia XZ Premium. Toch blijft de Sony Xperia XZs een toptoestel, waar een hoesje zeer welkom voor is. Met een telefoonhoesje verleng je de levensduur van de Sony Xperia XZs in aanzienlijke mate. Daar komt bij dat de design hoesjes van B2C Telecom er fantastisch uitzien.  

Design hoesjes voor Sony Xperia XZs zeer innoverend

Daar is dan ook veel innovatie aan voorafgegaan. De printjes zijn door B2C Telecom zelf ontworpen en door de hoge kwaliteit uv-inkt zeer duurzaam. De opvallende afbeeldingen op de design hoesjes maken het verhaal compleet. Van luchtig en frivool tot strak en zakelijk; deze telefoonhoesjes doorstaan wat betreft variabel aanbod de test. Daarnaast is de Sony Xperia XZs met de hoesjes altijd veilig opgeborgen. Dankzij de magnetische sluiting beschermt het smartphonehoesje te allen tijde de Sony Xperia XZs tegen invloeden van buitenaf.

Het telefoonhoesje zelf is gemaakt van de best denkbare materialen. Hierdoor kan de Sony Xperia XZs een stootje hebben en kun je blijven multitasken met de nieuwste versie van Android en blijft de quad-core Snapdragon 821-processor zijn kracht behouden. Hoewel we het grootste aanbod design hoesjes hebben wat denkbaar is, kunnen we ons voorstellen dat je het moeilijk hebt met het maken van de juiste keuze. Je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken door zelf een hoesje te maken voor de Sony Xperia XZs. 

Zelf hoesje maken voor Sony Xperia XZs

Op de eerste plaats kun je hierdoor zelf aan de slag met het in jouw ogen ideale ontwerp, dat bestaat uit persoonlijke afbeeldingen en teksten. Ten tweede krijg je hiermee ook een hoesje in handen waar geen enkele andere gebruiker van de Sony Xperia XZs over beschikt. Om de simpele reden dat het telefoonhoesje uniek is. Hiervoor kun je een boekhoesje nemen, dat tevens opbergvakjes bevat voor pasjes en briefgeld. Maar je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld achterkantjes en fliphoesjes.

Al gedacht aan een screenprotector voor de Sony Xperia XZs? Zo niet, dan willen we je erop attenderen dat je zonder een goed functionerend beeldscherm niet veel hebt aan de indrukwekkende 19-megapixelcamera. Een screenprotector voorkomt krassen en scheurtjes. Wel zo handig om te weten. Natuurlijk kun je verschillende uitvoeringen terugvinden op onze website. Net als de hoesjes worden de screenprotectors in een mum van tijd geleverd.