Sony Xperia XZ2 Compact telefoonhoesjes

Sony Xperia XZ2 Compact accessoires

De Sony Xperia XZ2 Compact heeft beschermend hoesje nodig van B2C Telecom

De Sony Xperia XZ2 Compact heeft zowat dezelfde features als grote broer Sony Xperia XZ2. Dus wat betreft camera, beeld en software hoeft u zich geen zorgen te maken. Door het 5 inch scherm is de gsm natuurlijk wel een stuk compacter. Zoekt u een goedkoop hoesje, dat de Sony Xperia XZ2 Compact op een goede wijze beschermt? Dan komt u uit bij de Sony Xperia XZ2 compact hoesjes van B2C Telecom. Onze design hoesjes, stand cases, TPU hoesjes en boekhoesjes zijn op maat gemaakt zijn voor uw gsm.

De Sony Xperia XZ2 heeft een 5,7 inch-scherm en is dus iets groter dan de Sony Xperia XZ2 Compact. Beide gsm's zijn zeer praktisch. De camera is fors verbeterd, dus verdient deze Sony-smartphone gewoon een heel leuk gsm hoesje. De design hoesjes hebben zeer exclusieve printjes, in zeer veel verschillende thema’s. Komt uw favoriete thema niet voorbij? Geen nood, u kunt ook een Sony Xperia XZ2 compact hoesje ontwerpen op onze website.

Zet een leuke foto van uw vakantie op een Sony Xperia XZ2 compact hoesje

U kunt uw eigen design zetten op een boekhoesje, TPU case of een stand case. Het is net welk hoesje het beste bij u past. Boekhoesjes en stand cases worden het meest verkocht. Dit komt waarschijnlijk omdat ze uw Sony Xperia XZ2 Compact aan alle zijden maximaal beschermen. Uw exclusieve print komt zelfs terug op de sluitclip van een boekhoesje. Een stand case heeft een magnetische sluiting aan de binnenkant en een speciale standaard.

Kiest u voor een print op een TPU hoesje, dan is de aankoop van een Sony Xperia XZ2 Compact screenprotector gerechtvaardigd. Deze Sony Xperia XZ2 Compact case beschermt namelijk met name de zijkanten en achterkant van de gsm. De voorkant blijft schadevrij met een screenprotector. Screenprotectors zijn net als alle hoesjes en andere Sony Xperia XZ2 Compact accessoires voor een zeer klein bedrag te bestellen op onze website.

B2C Telecom biedt waar voor uw geld

  • Goedkope hoesjes van hoge kwaliteit
  • In bezit van belangrijkste keurmerken
  • Zeer snelle levering
  • Prints op hoesjes exclusief en duurzaam
  • Hoesjes voor vrijwel alle merken